Bitvavo review: door deze stappen, begin je direct

Bitvavo review: door deze stappen, begin je direct

Inhoud

Ga aan de slag bij deze exchange zeggen we als mensen uit onze omgeving vragen: bij welke organisatie zitten jullie? We laten in de Bitvavo review zien waarom we bij dit bedrijf ingeschreven staan. En welke voordelen er voor jou zijn.

1000 euro zonder handelskosten

De handelskosten horen tot het verdienmodel van een platform, dus zul je als gebruiker een bedrag bij moeten betalen. Bitvavo rekent echter pas een hogere prijs nadat je aan 1000 euro besteed. Hiermee bouw je eenvoudig een portfolio op om vervolgens te investeren met grote bedragen.

Je account aanmaken

Je besluit om te beginnen, hoera! Aangezien crypto ons leven beetje bij beetje positief gaat veranderen. Dat blijkt uit een aflevering van de Jortcast waarin twee experts vertellen over de toekomst. Samengevat: de blockchain technologie heeft nu nog de kinderschoenen aan, een goed moment om erin te investeren dus. Wanneer de markt volwassen wordt, kun je moeilijker een plekje veroveren en stijgen de prijzen. Met andere woorden: de pareltjes bevinden zich nu nog in een goedkopere categorie.

Terug naar het aanmeldproces. Zelden hadden we het gemakkelijker om ons aan te melden. Vervolgens doorloop je een identiteitscontrole waardoor jouw account nog veiliger is.

Geld storten

Nu je gegevens zijn gecontroleerd, ga je een bedrag storten om aan de slag te gaan. De betaalmethodes hiervoor zijn ruim, want je kiest uit bijvoorbeeld iDEAL. Je hebt een bankrekening bij een bank en schakelt hierdoor meteen naar je app om de qr-code te scannen om de transactie te voltooien. Een storting is al mogelijk vanaf een euro, dus gebruik deze kans om te testen welke variant je het meeste rendement oplevert.

Bovendien duurt een transactie een paar seconde, oftewel meteen starten met een wallet creëren om je vermogen uit te breiden.

Vele opties

En als je balans een bedrag kent, scrol je langs de cryptocurrencies. Je zou je bijna afvragen: welke is de beste om te kopen?

Helaas bestaat er geen antwoord op die vraag, omdat elke expert een ander antwoord geeft. Doe dus zelf je huiswerk goed. Dat betekent blogs lezen, YouTube video’s kijken, podcasts luisteren en je gevoel controleren, aangezien je innerlijke gemoedstoestand vaak de beste adviseur is. Ons advies hierin is: verspreid je kapitaal over verschillende cryptomunten en observeer wat de winstgevende partijen zijn op de lange termijn. Leer daarnaast de markt kennen door subjectiviteit te vergeten en objectiviteit te omarmen.

Vergelijkbaar met een aandelenmarkt

Natuurlijk is crypto niet hetzelfde als een aandeel. Achter een aandeel zit immers een bedrijf met omzet, winst en doelen, terwijl cyrpto puur draait om vraag en aanbod.

Anderzijds zijn de sommige investeerders uit de aandelenmarkt erg succesvol, denk hierbij aan de Amerikaan Warren Buffet.

Hij hanteert strategieën om geld te verdienen en houdt daaraan vast, zoals een zeeman blijft staren richting het eindpunt.

Waarom zeggen we dit?

De waarde van bijvoorbeeld Bitcoin stijgt en daalt in raptempo. Zo kan Elon Musk een tweet de wereld insturen en hop iedereen is in beweging.

De onderstaande video helpt je om te denken als een topinvesteerder.

App

De app is een welkome handig, want zeg eens eerlijk, je woont toch haast op je smartphone. 😉

Met een app werk je wat eenvoudiger en daarmee bereik je sneller het doel: geld verdienen.

Handelen met een telefoon werkt als volgt:

  • Je stelt een inlogcode in
  • Plaatst een bedrag in je account
  • En doet verdere zaken

Mocht je je pincode zijn vergeten, is daar een hulpservice

De interface is echt geweldig met begrijpbare koersen, zoekfunctie en opties om te kopen of verkopen. Zie de volgende afbeelding

De Bitvavo app
De Bitvavo app

Meldingen

Een echte handelaar stopt nooit natuurlijk.

Er liggen continu kansen die je met een klikken vastpakt.

Overigens ondersteunt Bitvavo je hierin door een melding te sturen met informatie over stijgende munten. Zo kregen we deze meldingen

Kans voor crypto
Kans voor crypto

Zulke berichten kennen overeenkomsten met gratis advies, doordat:

  • Je op de hoogte gehouden wordt
  • Je aanbevelingen ontvangt
  • Direct kan inschakelen om de munt in kwestie toe te voegen aan je arsenaal
  • De berichten enkele keren per maand verschijnen

Zo, sla je de raadgevende blogs over en volg je de grootste kenner, de verstrekker zelf namelijk.

Hiermee bespreken we ook ons effectiefste advies, aangezien we er een hoop resultaten mee behalen.

Reviews

Onze ervaring vindt weerklank in andere recensies. Daaruit blijkt dat velen mensen nu dagelijks een steentje leggen aan een toekomstig crypto imperium.

We tonen de toepasselijkste ervaring volgens ons:

Beste van Nederland

Lees alle Bitvavo reviews op Trustpilot.

Bitvavo review: een conclusie

We zijn erg blij met de keuze om te beginnen met Bitvavo. We hopen daarom dat iedereen met aspiraties hiermee eveneens start.

Daarbij is er een speciale actie waarbij je kosteloos handelt voor de eerste duizend euro

Zo’n mazzel hadden we helaas niet. 😉

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.