Brein TV review: waarom dit het ideale platform is

Brein TV review: waarom dit het ideale platform is

Welkom bij onze Brein TV review. We laten ons licht schijnen over de online omgeving. We hopen je te inspireren om vervolgens je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven, want de kansen zijn echt ongekend.

Waarom schrijven we een Brein TV review?

Door de boeken als Think and Grow Rich zijn steeds meer mensen zich bewust van de mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. In Nederland zijn er echter weinig vervolgantwoorden hiervoor. Totdat we zagen hoe Brein TV mensen voortdurend helpt groeien. Vervolgens dachten we: een betere optie is er niet dankzij de kortingsactie van 28% korting.

We splitsen de Brein TV review op in twee delen: het eerste deel gaat over de kracht van het aanbod en daarna bespreken we 10 redenen om jezelf aan te melden.

Alles bij de hand

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.

Marcus Aurelius

Je gedachten produceer jezelf, en meer positieve gedachten helpen je op weg om meer te bereiken. Nu stijgt je gedachtegang in positiviteit door te leren. Iedereen die iets leert en hierdoor verder komt en uiteindelijk successen behaald denkt op een positieve manier. Brein TV staat voor deze verandering en daarbij helpt een aanbod waarin alles zit om je droomleven te leiden.

Bekende trainers

Brein TV is opgericht door Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt, twee ondernemers die dankzij de focus op hun eigen leven eenvoudiger gingen leven. Zo richtte Loorbach meerdere bedrijven op waaruit een passief inkomen ontstond en omarmde Sonnevelt de psychologie om mensen te begeleiden. Met andere woorden: ze kennen beiden de cyclus van het leven. Albert Sonnevelt vertelde erover bij de podcast KUKURU en Tonny Loorbach in een documentaire. Hun ondernemersverhalen maken Brein TV tot het voorbeeld om je dromen na te jagen. Gelukkig hebben ze uiteenlopende lespakketten voor je klaar staan.

Inspirerende spreker op maandelijkse basis

Met te veel van hetzelfde sluipt de verzadiging erin, waardoor je afhaakt en het lidmaatschap opzegt. Om je te voorzien van krachtige inspiratie is er iedere maand een andere spreker met een eigen achtergrond. Denk hierbij aan diepere gesprekken voeren, lessen van een marinier, meer geluk proeven in het dagelijks leven, beginnen met mindfulness en je verlangens volgen.

Een van de professionals uit de sprekersstal is Hidde de Vries, de expert op het gebied van productiviteit. Luister naar zijn adviezen in de onderstaande video, vanwege de bruikbare adviezen om meer te bereiken op een dag.

Masterclasses

Wanneer Albert Sonnevelt het podium betreedt om een masterclass te geven aan een groep, luistert de zaal maximaal. Sommige mensen bezitten een soort charisma om een glimlach op het gezicht van de ander te toveren, alsof het besmettelijk is. 😉

De mooiste illustratie hiervan is deze video. De introducerende masterclass duurt ruim een uur en toont daarmee aan hoeveel kracht de kenner van het menselijk gedrag overbrengt aan geïnteresseerden, dus ook aan jou. Oftewel: een voorproefje om straks grenzeloos te luisteren naar lessen over de potentie waarvoor we alleen naar de plezierige kant hoeven te staren. 

E-books

De mens die geen goede boeken leest, heeft niets voor op de mens die ze niet kan lezen. Mark Twain

De e-books zijn hiervan de belichaming, want je neemt een voorsprong op je omgeving. Bijvoorbeeld beter te slapen, in balans te leven, uitstelgedrag de deur wijzen en meer haalbaar geluk in je bestaan te voegen.

De e-books zijn bovendien geschreven met verschillende tips, dus je meteen na het lezen met een vraagstuk waar je eerst over piekerde, maar nu behoort tot je kwaliteiten. E-books vormen de perfecte wegwijzer om meer te ontdekken. Ze zijn tevens gratis, een fijne bijkomstigheid, doordat een prijs wegvalt van 230 euro.

via GIPHY

Ervaringen

De ervaringen van eerdere cursisten laten zien een eindoordeel zien voor onze Brein TV review, namelijk doen.

Een overzicht:

 • Fijne programma’s, iedere maand een inspirerende spreker, topplatform!
 • Een leerrijk platform
 • Het platform heeft het vermogen om mensen te raken

Gebruik deze ervaringen als startsein om meer inzichten te vergaren. En ja, dromen over lid worden van een platform is natuurlijk heerlijker, veel fijner is eveneens een optie, de sleutel daarvoor is je aan te melden, dan licht je vanzelf ook zulke recensies tor aan je familie en vrienden.

De kosten

Ja, de kosten het belangrijkste aspect wellicht wel. Overigens is er bij Brein TV een voordeeltje, 28% korting als je betaalt op jaarlijkse termijnen.

En er is meer om te kiezen voor deze optie dan alleen geld, je krijgt namelijk toegang tot vele extraatjes, en daarvan is dit het effectiefste hulpmiddel

Een gratis coachingcall met Albert

Albert Sonnevelt begeleid al tientallen jaren mensen met over meerdere onderwerpen, met andere woorden: de man is thuis in de markt waarover je nu denkt. Daarnaast kan hij je door het stellen van enkele vragen een richting insturen om een nieuwe draai te geven aan je dagindeling. Hiermee is de gedachte verwezen richting de achtergrond en vul je de vrijgekomen tijd in voor plezier. Je belt geen wonderdokter, daarentegen spreek je met een mensenkenner die een scala aan tips opentrekt na je eerste zinnen.

Wat wil je vragen aan Albert Sonnevelt?
Wat wil je vragen aan Albert Sonnevelt?

Gratis podcast

In De Psychologie van Succes Podcast bespreken de oprichters diverse thema’s. We adviseren om een paar afleveringen aan te klikken, je hebt immers dan door welke positieve impact de podcast alleen al heeft op onder andere je mindset. Op het platform Brein TV pas je de vele tips toe om voortdurend vooruit te streven. Zo passeert je talent de grenzen waar je aan een grens tekende.

En nu: onze 10 argumenten om lid te worden van het platform

via GIPHY

Steeds meer groei

Om de effectiviteit van onze Brein TV review te tonen, verwijzen we naar een uitlegvideo van het YouTube kanaal Better Than Yesterday over het verlaten van je comfortzone.

We mensen zijn kampioenen in het bouwen van de beste comfortzones, zoals een vast contract, een saaie relatie en iedere avond de tv aan. Waarom is dit onhandig? Vanwege de verdwenen uitdaging, de moeilijkheid is er niet meer en alles is bovendien voorspelling. De groeipotentie is hierdoor vetrokken en daarvoor ga je achteruit, bijvoorbeeld door dikker te worden. De mensen achter Brein TV zijn vergelijkbaar met een goede coach waaraan je het liefst jezelf continu spiegelt. Hij tilt je op en je zet je op een hoger level.

via GIPHY

Ontwikkelen op meerdere vlakken

Je bent nooit uitgeleerd, er is immers altijd een openstaande deur die leidt naar een groeiplek. Brein TV kent een uitgebreid aanbod. We showen wat de cursussen afzonderlijk brengen aan inzichten:

OnderwerpGevolg
Passie vindenEen gepassioneerde levensstijl
ZelfvertrouwenMakkelijker omgaan met twijfels
Uitstelgedrag afremmenScheppen als Pablo Picasso
Beter slapenEen vast patroon bijhouden
VitaliteitEnergie kunnen schenken aan een energiebedrijf
GelukNon-stop glimlachen
Keuzes makenLuisteren naar je gevoel

Nieuwe gebieden verkennen

Volgens ons is er nog een vergelijkbare comfortzone: ophouden met nieuwsgierig zijn. Vaak als de dagindeling draait vergeten we om nieuwe ervaringen op te doen. Een slimme zet, vanwege de wijze waarop je kennis vermeerderd. Een man is hiervoor het archetype: Albert Einstein. Einstein zei zelf over nieuwsgierigheid:

Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.

Neem kortom een vleugje Einsteins nieuwsgierigheid over en de wereld is je bibliotheek, speeltuin en laboratorium in een, anders gezegd: je voelt de zin om meer te informatie op te steken.

Praktisch

Persoonlijke ontwikkeling is natuurlijk een geweldig onderwerp om over te filosoferen doordat the sky the limit is.

We vinden echter dat ontplooiing tot stand komt wanneer je bezig bent. Oefenen, oefenen en nog meer oefenen.

Zo bereikt de Michael Jordan de titel van grootste basketballer aller tijden en kweekte Elon Musk een status als belangrijkste innovator in het bedrijfsleven puur door actie te ondernemen. Dit betekent dat je gaat trainen, elke dag om beter te worden, hierdoor verander je op een manier waarop je nog jaren later een bijzondere trotsheid voelt.

Overal toegang

Zeg eens eerlijk: je leeft toch op je smartphone?

via GIPHY

Top! Zo kun je op iedere locatie een cursus opstarten en beginnen met leren, bijvoorbeeld:

 • In de supermarkt
 • Een half uur in de trein
 • Bij je oma
 • Op een date als de aanstaande geliefde op de toilet zit

Overal betekent het vervallen van drempels om je aanmelden. Je beschikt niet meer over een excuus als we vragen: en woon je al cursussen bij op Brein TV?

Daarnaast wordt het gemakkelijker omdat je de smartphone maximaal inzet om nieuwe gewoontes aan te boren, skills waarmee je steeds weer vaart op de beste koers.

500+ video’s

Wanneer zeg je: de 500 video’s zijn afgerond? Duurt nog wel even he?

Stel je voor: je drukt dagelijks een video aan. Je leercurve stijgt direct en je raakt tevens geïnspireerd zonder pauzes. Zo vorm je een fundatie om consistent te studeren. Je hoeft weinig skills te bezitten om elke avond een video aan te klikken, doe je eveneens voor YouTube. Daarnaast duurt het ongeveer 30 dagen om een vast patroon te slijpen in je agenda. Bereik je dit punt is de discipline er zo goed ingeslepen, waardoor je snel verleidingen negeert om verse informatie te vergaren.

Constant een stimulans

Een abonnement staat voor doorgaande kosten en daardoor popt de vraag op: hoe graag wil je het?

De bovenstaande video kent een tweeledig effect: je concludeert dit is het 100% of je haakt af. Beide zijn goed. Anderzijds creëren we een Brein TV om de juiste mensen aan te moedigen, de afhakers gooien anders geld weg.

Wil je het graag genoeg? Dan zeggen we gefeliciteerd! Er is niets meer om je tegen te houden. De informatie is van een gouden niveau. En zal bovenal direct renderen. Je intrinsieke motivatie bepaalt hoe je het rendement verwerkt.

Stap richting je droomleven

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.

Gertraude Beese

Je wandelt rond met een droom, daarvoor is het juiste moment aangebroken om ermee aan de slag te gaan. Niet gisteren, niet morgen, niet volgende week, nee vandaag in dit uur nog.

Je droom verwezenlijken bij Brein TV is een logische keuze. De trainers kennen de formule en zullen hierom jou uitstekend begeleiden. Jouw droom is dichterbij dan je vermoedt. Ja echt. De cursussen fungeren als springplank om recht op je doelen af te sprinten en de finish passeren in een volgende realiteit.

Hoe ziet jouw droomleven eruit?
Hoe ziet jouw droomleven eruit?

Werkboeken

Een groot voordeel in de Brein TV review, je hersenen onthouden de stof sneller wanneer de pen de kunde overhandigt. Klieder daarom de werkboeken vol en prop je gedachtegang vol met recente kennis.

Werkboeken is eveneens het gouden hulpmiddel om een studie succesvol te behalen.

En je volgt wederom scholing zonder een directe docent in je buurt om je te attenderen vanwege het feit om de concentratie te herpakken.

Het uitschrijven zorgt voor een overzicht om vervolgens als een expert te luisteren, begrijpen en vervolgstappen te zetten. Hierom ons advies: download de werkboeken en voer de oefeningen uit, de rest is daarna een automatisme.

Beginnen in een paar minuten

Je meldt jezelf aan, vult de gegevens en kan na enkele minuten starten met de cursussen, dus waar wacht je nog op?

De beste manier om je persoonlijke groei te bewerkstelligen is op ieder moment inzetbaar.

Wanneer meld je je aan bij Brein TV?
Wanneer meld je je aan bij Brein TV?

 Brein TV review: een eindoordeel

En tenslotte in de Brein TV review ons oordeel:

Voor meer progressie boeken op persoonlijk vlak is Brein TV de perfecte uitkomst, dankzij deze voordelen:

 • Een maandelijks abonnement
 • Korting ontvangen
 • Werkboeken inzetten als springplank
 •  Aanstekelijke verhalen aanhoren
 • Diverse e-books lezen

In de categorie nadelen lezen we veel over Brein TV opzeggen. Onnodig, de kans om jezelf uit te dagen is onbegrensd. De opzeggers vermijden de uitdagingen en daarmee hun potentieel.

Ter afsluiting nodigen we je uit om na je aanmelding een cursus uit te zoeken op een aspect waar het obstakel momenteel de baas is. Zoals het vele piekeren zonder einde.

Hiermee is het obstakel snel omgevormd in een aantekening in je werkboek met daarachter het woord: afgevinkt.

We wensen je alvast veel leersucces, omdat de lessen je veel winst oplevert, waardoor een Brein TV abonnement de slimste investering is van dit jaar. 

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *