Dagboek voor persoonlijke ontwikkeling: dit is de beste keuze

Dagboek voor persoonlijke ontwikkeling:

Een dagboek voor persoonlijke ontwikkeling is de manier om progressie te boeken in je leven. We vertellen je wat de beste keuze is om mee te beginnen, namelijk Vertellis Chapters. Daarvoor zijn er 3 redenen.

Dankbaarheid

Dankbaarheid is het geheugen des harten.

Hans Christian Andersen

In de snelheid van het leven kunnen we soms de dankbaarheid vergeten, want ons dagelijks leven is erg druk. Denk hierbij aan het werk, je relatie en vriendschappen en sport waarin je tegenslagen meemaakt. Toch hoef je vervolgens geen boze houding aan te nemen, er is genoeg om voldoen voor te voelen. Jelle Hermus laat in de onderstaande video hoe meer je dankbaarheid ervaart:

Betere versie van jezelf worden

Door iedere ochtend, middag of avond het boekwerk erbij te pakken. (Het is jouw feestje namelijk 😉) groei je als persoon, met meer bewustheid als gevolg. Dat komt door het beantwoorden van de vragen: wat kan er beter? En welke gewoonte belemmert me? Daarbij lees je ook een quote, die je inspireert om het roer te draaien in een andere richting om je vooruitgang in een dagboek voor persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Bekijk deze website voor meer citaten.

De poster

Je ontvangt naast het dagboek voor persoonlijke ontwikkeling ook een poster met een rustgevende boodschap, aangezien je telkens herinnert wat de manier is om de files in je gedachtegang te begeleiden in goede banen.

Waarom is dit de beste keuze voor een dagboek voor persoonlijke ontwikkeling?

Goede vraag. Er is immers een breed aanbod. Om een artikel aan te wijzen, hanteerden we 3 criteria: de veelzijdigheid, vorm en reviews. Uit ons onderzoek bleek er een winnaar te zijn, doordat je leert op meerdere manieren, het er prachtig uitziet en de ervaringen van anderen haast alleen lovend zijn.

Vertellis Chapters kost 27,00.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *