Recensie: de succes van psychologie podcast

De banner voor de blog over de rencesie over succes van psychologie podcast

Als je op zoek bent naar een podcast die je helpt om meer uit je potentie te halen, kun je luisteren naar de succes van psychologie podcast. Leer meer over deze podcast in deze recensie.

Wat is de succes van psychologie podcast?

De succes van psychologie podcast wordt gemaakt door Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt. Tonny Loorbach is een online ondernemer en Albert Sonnevelt is psycholoog. Hierdoor heb je meteen kenners op het gebied van succes, want ze weten beide door eigen ervaringen wat er schuilt gaat achter succes. En doordat ze hier samen over praten, kun je daar de benodigde lessen uithalen.

4 redenen waarom ik succes van psychologie podcast goed vind

Het zijn twee vrienden

De relatie tussen Albert en Tonny begon professioneel. Tonny sprak met Albert over zijn burn-outklachten. Maar het bleef niet bij gesprekken. Nee, er kwam een vriendschap uit, die uitgroeide tot een podcast. Een goede podcast wordt in mijn ogen geproduceerd door twee vrienden. Vrienden praten op unieke manier met elkaar. Er zit geen formele lijn meer tussen namelijk. Dat maakt het heerlijk om naar te luisteren. Dat komt ook doordat de beide heren veel aan het lachen zijn.

Inspirerende mensen

Ik luister ook graag naar de beste gesprekken tussen Albert en Tonny, omdat het twee inspirerende personen zijn. Ze motiveren je om bijvoorbeeld te werken aan je dromen. Ze beschrijven immers heel goed een situatie. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het succes of eindresultaat. Maar ook naar de dingen die fouten gingen.

Als je dit hoort, voelen jouw dromen niet eens meer abstract of ver weg, maar dichtbij, aangezien ze zeggen: het is een bumpy road, maar uiteindelijk kom je er. Dit zijn even mijn woorden.

De volgende reden verteld waarom het geen standaard inspirerende podcast is

Praktische tips

De twee hebben bakken met ervaring, waarover je graag vertellen. Daardoor geven ze in iedere aflevering meerdere tips waarmee je meteen iets kan.

Albert weet door zijn achtergrond heel goed wat je in een bepaalde situatie moet doen. Jij herkent je waarschijnlijk in dit verhaal. Zo kun je de tips meteen toepassen in je eigen leven.

Wil je nog meer tips ontvangen?

Neem dan een kijkje op Breintv. Dit is een verlengde van de succes van psychologie podcast. Je vindt daar ook meerdere tips in bijvoorbeeld een gratis e-book.

Het is niet achter een betaalmuur

Door de groeiende populariteit van de podcasts voegen meer podcasts zich meer bij een platform waarvoor je moet betalen. Terwijl ik vind dat de kracht van een podcast is dat het gratis is.

Gelukkig zorgen de experts ervoor dat de podcast gratis te beluisteren is op de bekende kanalen.

Ik zou zeggen: ga zo door heren.

Enig nadeel

Een nadeel is dat de nieuwe uploads geen consistentie kennen. De luisteraars weten daardoor niet wanneer een nieuwe aflevering online komt..☹️

Dat is het enige puntje van kritiek dat ik heb. Maar verder: luister naar de succes van psychologie podcast.

Klik hier om gratis te luisteren naar de succes van psychologie podcast.

Dit wil je waarschijnlijk ook lezen

Jochem

Hi, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *