Hoe duur is mindfulness?

de banner voor de blog hoe duur is mindfulness?

Je zou mindfulness zelf kunnen leren. Je betaalt dan niks waardoor mindfulness gratis is. Zelf leren vergt echter wel een enorme discipline. Ik zeg niet dat je dat niet hebt, maar het is wel een van de moeilijke wegen om te bewandelen.

Verder kun je mindfulness ook leren door boeken te lezen of een cursus te volgen.

Boeken over mindfulness lezen 

Mindfulness verwerft een grotere bekendheid waardoor er verschillende boeken over zijn.  geschreven. Deze boeken zijn het goedkoopste alternatief om mindfulness te leren. Je betaalt gemiddeld 20,00 voor een boek, dat je vertelt hoe je kunt beginnen. Bekijk hier het overzicht van de beste mindfulness boeken. Zoek het boek uit waaruit jij de meeste informatie haalt om te starten. 

Voer het onderzoek grondig uit, want niet elk boek past bij jou omdat de opzet je niet aanspreekt of het te theoretisch voor je is. Maar: er is een boek dat perfect bij je past. Nu nog het boek vinden. Het is geen speld in een hooiberg.

Cursussen 

Een cursus wordt vaak afgewerkt in een paar weken. Dit is de duurste optie, aangezien je al gauw een paar honderd euro betaalt. Dit werkt wel zijn vruchten af, omdat je leert, meteen oefent en dat herhaalt, totdat het erin zit. Net zoals bij auto leren rijden.

Het cursusaanbod is groot. Je hebt keuze uit verschillende cursussen. De een is meer online, terwijl je met de ander ook naar een fysieke locatie moet om de lessen te volgen. Dit verschil geeft jou de gelegenheid om de ideale cursussen te vinden.

Wees bereid 

Vroeg of laat zul je moeten investeren in mindfulness, omdat je er beter in wilt worden. Kijk dan niet naar de prijs, je haalt immers er zoveel uit dat het eigenlijk onbetaalbaar is. 

Kortom: investeer in mindfulness om te kunnen groeien. Het is nooit te duur. 

Andere kennisbankartikelen

Jochem

Hi, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *