Hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling? Dit is het beste platform

Hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling? Dit is het beste platform

Het gave aan deze blog is dat we een gericht antwoord geven op de vraag: hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling? Want Brein TV is het platform waardoor je continu groeit. Daarom vertellen we in deze blog wat je leert tijdens in de lessen van de experts.

Wat is Brein TV?

Brein TV is het platform om jezelf te ontplooien op verschillende gebieden en is daarom het perfecte antwoord op het vraagstuk: Hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling? Dat komt doordat je groeit door een divers lesprogramma te volgen voor een maandelijks abonnement van 19,95. Hierdoor boek je steeds progressie zoals een plant continu verder omhoog bloeit.

We tonen enkele voorbeelden van Brein TV:

Je passie vinden

Het is natuurlijk niet eenvoudig om voor een passie te leven. Aangezien er geen criteria bestaat dat zegt: en nu heb je het.

Toch zijn er technieken om je passie te ontdekken en vervolgens met beide handen vast te grijpen en er dagelijks naar te leven. Dit houdt in dat de trainer, Albert Sonnevelt je een paar oefeningen laat doen en daaruit vloeien resultaten, die je drijfveren aantonen, waarmee je ook je nieuwe way of life aanstaart.

Zelfvertrouwen

Alles wat je in dit leven nodig hebt, zijn onwetendheid en zelfvertrouwen, dan is je succes verzekerd.

Mark Twain

Wellicht hoef je niet meer te zoeken naar een oplossing voor: Hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling? Door de woorden van de Amerikaanse schrijver ­čśë

Zonder gein. Een beetje meer zelfvertrouwen geeft net iets meer ruimte aan je leven en is daarom een uitstekende keuze. Bovendien is meer zelfverzekerdheid een training waarmee je alleen moet beginnen om vervolgens te zien: ik kan dit. Daarna ben je overtuigt van je eigen krachten, dus zet alvast een stap op het trainingsveld.

Hoeveel zelfvertrouwen heb je?
Hoeveel zelfvertrouwen heb je?

Geluk

Een geluksgevoel lijkt alleen te bestaan tijdens een concert, een fantastische date, de finish van een marathon en vakantie. Echter kun je deze gemoedstoestand dagelijks bereiken als je kijkwijze verandert. Daarom is het een goed moment voor een oefening: maak vandaag een wandeling en tel de mooie dingen die je tegenkomt. Denk hierbij aan het gezang van de vogels, de bladeren die verder groeien of van de boom afvallen, een kind dat leert fietsen en het fijne gevoel dat de buitenlucht je geeft. Kortom er is te veel om van te genieten. Het is net even anders kijken. Robert Waldinger verteld in de onderstaande video de resultaten van een onderzoek, waaruit je praktische tips haalt.

Stoppen met piekeren

Het is een bezigheid waarin de meeste mensen een absolute kampioen zijn.

Maar wat als je de kracht om te denken over negatieve aspecten omzet in positieve tegenhangers? Dan houd je veel meer energie over, die je investeert in bijvoorbeeld:

  • Doelen
  • Challenges
  • Boeken lezen
  • Gesprekken voeren met vrienden of familie

Met meer positiviteit als gevolg. Dus je legt met een keuze het fundament voor de mogelijkheden van de toekomst. Leer in deze video hoe je in 6 stappen positief denkt.

Beter slapen

Een goede nachtrust zou ik graag wel willen verzekeren. Zo sprak Ma Flodder in een van de vele afleveringen over de belangrijkste zaken om te verzekeren in het leven. Daarmee sloeg de actrice de wijsheid op een bordje, want slapen is de motor voor een fitheid, productiviteit en een glimlach. Daarbij hebben de mensen met een slecht slaapritme vaak het gevoel dat ze in een vicieuze cirkel belanden, waardoor de uren in dromenland afbrokkelen. Gelukkig bestaan er technieken om meteen in een diepe slaap te raken. De sleutel daarvoor is de beste strategie overnemen.

Uitstelgedrag verminderen

De tijd waarin we leven is natuurlijk ook niet eenvoudig, aangezien we constant afgeleid raken door onze smartphone, een aanrader op Netflix en het volgende feestje dat springt uit de agenda. Om over het fijne bed nog maar te zwijgen.

Toch is er een manier om je uitstelgedrag te veranderen in een way of life dat gelijkenissen kent met de scheppingsdrang van Picasso, de toewijding van Ronaldo en het aantal woorden van Stephen King, namelijk rituelen. Wie namelijk zich committeert aan een gewoonte zal uiteindelijk de hoogste treden bereiken op de doeladder. Op welk tijdstip word je actief?

Masterclasses

Eens in de maand woon je een masterclass bij van een spreker met expertise op een vakgebied. Denk hierbij aan leiderschap, de wetenschap achter het brein en overtuigingen. Zo ontdek je continu nieuwe gebieden waarover je geïnteresseerd raakt, omdat je zoekt naar de middelen om je eigen potentie een boost te geven.

Bovendien verveel je je geen moment, doordat de nieuwe informatie je voorziet van inzichten, met het levensritme bijschaven als gevolg. Met andere woorden: de rem om onder andere jezelf beter te leren kennen, vervalt. Hierdoor trap je het gaspedaal harder in om meer te behalen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Brein TV?

Omdat Albert Sonnevelt je begeleid. Dat betekent een ervaren psycholoog die al meer dan 30 jaar sleutelt aan trainingsprogrammaÔÇÖs. Bovendien schreef de trainer meerdere boeken en was te gast bij RTL Late Night en maakt De Psychologie van Succes Podcast, waaruit je een stroom aan mogelijkheden krijgt wanneer je denkt aan: Hoe werk je aan persoonlijke ontwikkeling?

 Daarnaast laten de reacties zien wat voor vruchten je plukt door jezelf aan te melden. Bijvoorbeeld: elk dilemma doorbreken.

Bovendien ontvang je 28% korting bij een jaarabonnement van 175,00 in plaats van 19,95 per maand.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *