Mindfulness cursus online: dit is de beste optie

Mindfulness cursus online: dit is de beste optie

Een mindfulness cursus online is de beste stap om maximaal te genieten van het moment. In deze blog vertellen over de leerkansen en de waarde daarvan

Waarom moet ik deze mindfulness cursus online bestellen?

Omdat meer dan tweeduizend mensen je voorgingen. Daardoor ontvangt de beste optie ook de titel: meest verkocht. We schrijven hierover, omdat we je willen helpen meer in het moment te leven in plaats van verschillende tijden.

Bovendien krijg je een hoge korting doordat de prijs van 188 is verlaagd naar 47,00.

Aantallen

10% van de Nederlanders kan meepraten over een burn-out. Een verschijnsel dat helaas steeds meer terrein wint. Een mindfulness cursus online is hierop het ideale antwoord, aangezien je technieken leert om niet verder te denken dan de huidige situatie. Dus niet aan de presentatie van morgen, de sport van de kinderen, verplichtingen in het weekend of de huiselijke taken in de avond. Nee gewoon wat er plaatsvindt terwijl de wijzers van de klok tikkend aangeven: de wereld draait ook door zonder je aandacht voor overige zaken. 😉

Om de kracht van een mindfulness cursus online te bewijzen, zochten we de onderstaande video waarin aan de hand van een casus je begrijpt wat het resultaat is van een effectieve reactie.

Verhaal van de trainer

Het verhaal van de trainer inspireert je om aan de slag te gaan. Want je herkent je waarschijnlijk in zijn ervaring. Denk hierbij aan een stijve nek, slecht slapen en tegen een burn-out aanlopen. Deze mindfulness cursus online is dus deels gebaseerd op de tips, die hij leerde in zijn eigen zocht naar een mindful leven. En dat gelukt. Hij deelt namelijk positieve veranderingen op Instagram. Gebruik hem als voorbeeld en inspiratiebron, aangezien je ook een nieuwe draai geeft aan je leven door een inschrijving.

Wat is jouw verhaal?

Belangrijk

Waarom is een mindfulness cursus online belangrijk? Denk je waarschijnlijk. Omdat de lessen de ommezwaai vormen van een druk bestaan naar een rustig leven.

Hierdoor:

  • Hoef je niet meer te rennen
  • Loop je rond met een rustig gevoel
  • Werkt het schema voor jou in plaats van andersom
  • Zet je een streep door het aantal prikkels

Vergelijk het met een vakantie in Frankrijk: tijdens de heenreis is het erg druk op de snelweg, de toeters nemen het geluid over en de sfeer in de auto is vertrokken, totdat een binnen weggetje is bereikt en de stilte de baas is. Hiervan geniet iedereen. Kortom: je neemt een afslag richting de juiste bestemming.

Voordelen

Dat is wellichte het mooiste van lessen bijwonen, de progressie die je boekt. Dat betekent minder stress, betere focus, het nemen van betere beslissingen, heerlijke nachtrust, meer controle over je lijf en meer creativiteit.

Met de blik op de langetermijngericht, is dit geweldig. Want stel je eens voor: je past meerdere jaren de technieken toe. Zo ontstaat er een geheel nieuw levensritme, waaruit je mooiste leven ontstaat met bijvoorbeeld nieuwe ideeën voor een bedrijf, reis of kunstwerk in geest van Piet Mondriaan.

via GIPHY

3 delen

Dat telt de training. Dat houdt in 8 weken lang dagelijkse inspiratie hierdoor train je gemakkelijker, kneed je een ritueel en word je gecoacht om het patroon vast te houden.

Video en audiobestanden. Noem het de Netflix onder de mindulnoemer, je doet namelijk nieuwe informatie op door te luisteren en te kijken. Hierin zit ook een verschil: het bestand afspelen in tijdens een wandeling, het koken of het ontbijt, terwijl video’s wel de opperste concentratie vereisen. Deze afwisseling brengt meer plezier, waaruit meer ontwikkeling ontstaat. En als laatste de gratis bonus: mindfulness op het werk, zo heerst overal de rustige gedachte.

Reviews

We zouden een blog kunnen volschrijven over de ervaringen van anderen, maar een review verteld ons waarom dit het juiste hulpmiddel is.

Laten we de recensie bespreken:

Het is een no-nonsense training en dat spreekt erg aan. Mindfulness is geen hype, maar een complete verandering in het leven. Het geeft zoveel rust.

Het praktische aspect blijkt hieruit, waar andere cursussen de theorie overbelichten, train je hier meteen. In onze ogen de meest geschikte route om te bewandelen, zo maak je namelijk contact met deze methode in de puurste vorm. Of zoals Eckhart Tolle zei:

Realize deeply that the present moment is all you have. Make the NOW the primary focus of your life

Goedkoopst

In ons onderzoek om je zo goed mogelijk te helpen, keken we naar het prijskaartje met daarin de eis: de hoogste kwaliteit voor het voordeligste prijskaartje, dat is gelukt, concluderen we met trots.

Aangezien je 47,00 euro betaald voor een lespakket dat vele optimistische kritieken ontving. Denk eens aan de vorige recensie: dan ben je toch direct overtuigd om het inschrijfformulier in te vullen. Bovendien sla je ook een boel administratiewerk over doordat je alleen je e-mailadres voor en achternaam intypt. Dit duurt maximaal een minuut.

Zeg stress gedag

We sluiten af met een conclusie: geen ander mindfulness cursus online telt volgens ons een informatievere lessen, verschillende pakketten en bredere coaching. Tel daar de aantrekkelijke prijs bij op en je zit op de mooiste stoel om een mindful leven te betreden. Hierdoor is stress straks weg. Dat komt doordat je bewuster bent van het gevoel in je lijf, het geluid van de vogels buiten, je taak en je glimlach.

Met andere woorden: start en neem afscheid van irrelevante zaken en zet het geluk op 1, alsof het magisch is.

We wensen je alvast veel plezier in de geweldige toekomst.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *