Mindset Quotes: Deze inspirerende teksten veranderen je denkpatroon

Mindset Quotes: Deze inspirerende teksten veranderen je denkpatroon

Mindset Quotes helpen je om anders te denken, daarom beschrijf ik in deze blog 21 teksten op een poster die je kunt ophangen voor een motivatie boost.

Uitleg over de Mindset Quotes

De teksten hebben verschillende zinnen maar dezelfde boodschap, namelijk werk voor je doelen en dromen als je iets wilt bereiken in het leven. Ben je op zoek naar teksten die je elke dag motiveren om te blijven groeien in de richting van je eindbestemming? Dan ben je hoef alleen nog maar naar beneden te scrollen en de motivatiestof tot je nemen, met andere woorden: lees en geniet.

A Journey

“A journey of a thousand miles begins with a single step” een uitspraak van de Chinese filosoof Lao Tzu. Een heldere analyse, aangezien je moet beginnen met bewegen als je ergens wilt komen. Daaropvolgend stel ik deze vraag aan je: heb je al de eerste stap gezet van je reis? Als je antwoord ja is, moedig ik je aan om steeds meer stappen te zetten en als je nog niet de eerste stap hebt gezet, zeg ik: zet de eerste stap, want je reis zal langs plekken komen die je nu nog niet kan voorstellen. Neem daarvoor deze quote mee op reis.

Hoe ziet de journey van je mindset eruit?
Hoe ziet de journey van je mindset eruit?

Be the driver- Mindset Quotes

Be the driver, never the passenger, een houding om zelf aan het stuur te zitten van je leven. Dat betekent dat je zelf bepaalt wat je doet op een dag en niet een ander. Maar dat geldt ook voor de verantwoordelijkheid voor je eigen leven in eigen nemen. Kortom, als je een bepaalde richting wilt inslaan, wacht dan niet op het teken vanuit je omgeving bijvoorbeeld, nee start de motor, zorg voor genoeg energie om zelf de koers te bepalen en rij weg.

Je wilt een groei mindset ontwikkelen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Gratis Masterclass voor een positieve mindset

Kansen

Don’t wait for opportunity. Create it. een moment om de kansen te creëren die je wilt. Denk hiervoor groot, want je hebt zelf gereedschap om kansen los te beitelen uit de kolossen van het leven. Het enige wat je hoeft te doen is je dromen te vertalen naar praktische zaken. Laat ik een voorbeeld geven: je wilt een marathon lopen, alleen is de stand van je conditie te vergelijken met de dikke en luie hond van de buren. Nu heb je twee mogelijkheden: in je oude patroon blijven hangen of hardloopschoenen kopen en trainen om de fitheid door je aderen te laten stromen. Aan jou de keuze. Gebruik deze uitspraak als stuwer naar de toekomst.

Wat voor kans zie je voor jouw mindset?
Wat voor kans zie je voor jouw mindset?

The key to success is – mindset Quotes

The key to succes is to focus on goals not obstacles. Kijk naar de positieve punten, omdat na een hindernis er altijd mogelijkheden zijn, echter moet je hiervoor wel je blik afstemmen om je doelen in plaats van te balen van de mindere momenten. Om deze kijkwijze vast te houden, heb je een duidelijk doel nodig wat je wilt bereiken. Want als je weet wat je eindbestemming is, zijn obstakels paaltjes met een richtingwijzers op de route. En de poster brengt je denkpatronen in de goede stand.

 Hard werken met een bescheiden houding

Work hard and stay humble. Een manier van leven waarmee de focus houdt op jezelf, waardoor je rustig kunt doorbouwen aan je doelen, want je hoeft niet indruk te maken op anderen en geen prominente plek te bemachtigen. Bovendien heb je zo de ruimte om te werken zonder na te denken over je de reacties van anderen op je gedrag. De poster kun je vergelijken met een wijze oom of tante die je raad gaf waar je ook iets aan had. Hoe gedraag je, je bescheiden?

Hoe hard ben je bereid om te werken om je mindset te veranderen?
Hoe hard ben je bereid om te werken om je mindset te veranderen?

 Quotes don’t work – Mindset Quotes

Quotes don’t work unless you do. De meest grappige uitspraak van dit overzicht. Toch is het een raak citaat, omdat je pas resultaten boekt als je uit bed komt en werkt aan een taak, dat is tevens een eenvoudige uitleg voor veel mensen die een droom hebben, maar deze niet uitvoeren. Dus wat ga je doen vandaag, starten met een taak of je dromen uitstellen? Je hebt zelf de sleutel in handen om nieuwe wegen te openen en te bewandelen. En wanneer je het werk neerlegt, zal de quote zijn waardeverliezen en weer terugkrijgt als je weer aan de slag gaat. Hieruit blijkt dat de poster deze uitleg steeds ook geeft.

Push Yourself

Push yourself, because no one else is going do it for you. De waarheid opgetekend in een zin. Dat betekent dat je zelf de regie in handen hebt voor de rest van je leven. Gebruik dit gegeven als eindeloze krachtbron waardoor je blijft bouwen, werken en denken aan je dromen. En vergeet niet dat je ook hulp kan vragen aan familie of vrienden als je vastloopt. Niettemin begint elke wens van je bij jezelf en daardoor heb je ook de vrijheid voor een eigen invulling. Proef dus de creativiteit in deze poster.

Hoe push je jouw mindset?
Hoe push je jouw mindset?

Difficult doesn’t mean

Difficult doesn’t mean impossible. Alles is mogelijk als je volhard dat is een van de levenslessen die Albert Einstein ons heeft meegegeven. Je kan dus je dromen transformeren tot realiteit, mits je bereid bent om door te zetten, zelfs als elk aspect in je leven op rood licht staat. Je bestemming visualiseren helpt hierbij, omdat je dan ook stappen zet richting het einddoel. Napoleon Hill legt uit in zijn boek hoe je visualisatie het beste inzet. Daarbij versterkt deze poster de eerste gedachte van een visualisatie. Bekijk meer Quotes in de onderstaande video

Focus on you – Mindset Quotes

Focus on you, until the focus is on you.  Een citaat met een brede interpretatie. Aangezien je focus op jou kan zien dat de groep naar je kijkt of dat je alle aandacht kunt zetten. Ik kies voor het laatste, omdat wanneer je gehele concentratie op jezelf hebt, vallen de overbodige aspecten weg (bijvoorbeeld op je telefoon zitten, piekeren en uitstelgedrag) en bereik je sneller je doelen en kun je effectiever tijd indelen. Kortom, tijd, ruimte en rust in een. De poster is het stadium van de nieuwe focus op jezelf. Bovendien schreef ik ook een blog over 10 tips en leeropties om te focussen op jezelf.

Hoe goed is jouw focus?
Hoe goed is jouw focus?

No struggle, no progress

No struggle, no pogress. Door tegenslagen zie je de mogelijkheden. Echter voel je liever niet de mentale pijn van een struggle, toch leer je meer van een tegenslag dan van een victorie moment. Stel je open voor de toekomstige tegenslagen en leer van deze momenten. Dit is tevens de essentie van de groei mindset. Wil je meer lezen over de groei mindset? Bekijk nu artikelen die je kunt gebruiken om de groei mindset te omarmen. En bindt tegenslagen aan je als een vriend aan de hand van de poster.

Be optimistic – Mindset Quotes

Wees optimistisch in je denken, praten, houding en beweging. Positiviteit verslaat altijd negativiteit en brengt je verder in je relaties, dichter bij je doelen. Daarnaast krijg je ook door vriendelijkheid meer energie. Zijn er nog nadelen aan optimisme? Dat een negatieve houding sneller in handbereik is dan opbeurende woorden. Maak met deze poster een reminder waardoor je overstap naar houding met een glimlach en denkend aan mogelijkheden. En tel eens de mogelijkheden als je de dag optimistisch begint? Hoeveel handen heb je nodig om elke mogelijkheid mee te nemen?

Hoe optimistisch ben je?
Hoe optimistisch ben je?

If you can dream it

If you can dream it, you can achieve it. Van denken naar realiseren door geloof in je droom toe te voegen aan het proces. Daarnaast is er een pad dat je kunt volgen om een droom te realiseren. Daardoor verdwijnt de ingewikkeldheid van de gedachte, maar blijf de moeilijkheid bestaat. Echter is daarvoor ook een oplossing: pak elke keer als je denkt aan je droom deze poster erbij en geloof erin dat je de droom ook gaat bereiken. Als je dit ritueel uitvoert, zul je sneller dan je ooit hebt durven verwachten je droom verwezenlijken.

Start where you are – Mindset Quotes

Start where you are, use what you have, do what you can. Een handleiding voor de toekomst die iedereen kan volgen. Tevens is het ook een advies dat je handvatten geeft, namelijk: begin klein, gebruik de middelen die je tot je beschikking hebt en doe je wat je kunt. Je kunt wel op een andere plek starten, andermans middelen gebruiken en een handeling overslaan, maar je groeit als beste als je stapje voor stapje werkt. Daarom is deze poster geschikt voor zowel de grote dromers die soms een stap vergeten als de piekers met te veel beren op de weg in hun gedachten. En ook voor jou als je tussen deze types inzit. 

Wanneer start je met het veranderen van je mindset?
Wanneer start je met het veranderen van je mindset?

The strongest ones

Een tekst over beginnen in stilte met geen supporter of geïnteresseerden. Gebruik deze poster als een geheugensteun aan het werken aan je doelen tijdens eenzame momenten en dat niet iedereen je support of wilt begrijpen wat je aan het doen bent. Zie zulke periodes als een school waarin je leert om te bouwen aan je dromen, de mening van anderen niet te serieus nemen en door te gaan, omdat maximale groei op je wacht.

Keep on – Mindset Quotes

Keep on, keepin on. Een korte, maar ook krachtige boodschap: blijf doorgaan en stop nooit. Omdat je na elke tegenslag kunt analyseren wat er is gebeurd en de leerpunten gebruikt voor de volgende keer, en als je in de toekomst weer een tegenslag krijgt, pak je weer de methode erbij. Door de ervaringen ontwikkel je naar een hoger level. Daarnaast heb je om door te gaan beweegreden nodig, daarvoor is deze poster geschikt, doordat je stil bij je why. Zelf luister ik naar deze filosofie van Charles Bukowski als ik stilsta bij m’n beweegreden.

Zet je door?
Zet je door?

Expect nothing

expect nothing, appreciate everything. Een synonieme uitspraak voor nederigheid en tevens een manier van leven als je bezig bent met mindset growth. Door deze way of life, luister je beter naar de feedback vanuit je omgeving, waardeer je ook de dagen met mindere resultaten en hoef je geen teleurstellingen te verwerken. Bovendien sluit dit citaat ook goed aan bij de groei mindset, omdat je elke dag progressie boekt door alles wat voorbij komt te zien als een kans op ontwikkeling. Tot slot ben je ook minderstreng voor jezelf en dat is de belangrijkste les die deze poster ons bijbrengt.

The best version of you – Mindset Quotes

Als je nu kijkt naar de persoon die je 5 jaar was, ben je trots op jezelf. En denk eens aan 5 jaar later, dan ben je weer trots op de ontplooiing die je hebt doorgemaakt op verschillende gebieden. Deze poster is een positieve spiegel die de weg aantoont die je waar je al bent geweest. Neem de zinnen in je op als het even tegenzit en geef jezelf een schouderklopje voor de ontwikkeling en weet dat je over 5 jaar nog veel verder bent als mens. Kortom, wees bewust van je voorgaande stepping stones en schep de toekomst.

Wat voor versie wil je worden?
Wat voor versie wil je worden?

You’re Not Stuck

Een tekst die je anders laat kijken naar je situatie. Je denkt immers vaak dat je als het even niet loopt zoals je had gehoopt dan dat de hoop in rook is opgegaan. Integendeel, de hoop is springlevend laat de poster zien: je bent aan het leren, groeien om jezelf te ontplooien als een bloem. Van deze filosofie leren we dat we moeten kijken naar de ontwikkelkansen in plaats van te zitten balen van de nadelige situatie. Je kunt deze post dus vergelijken met een coach die je gedachtegang betreedt en je gedachten wijzigt.

Een andere kijk op winnen – Mindset Quotes

Winning doesn’t always mean being first. Winning means you’re doing better than you’ve ever done before. We vergelijken ons regelmatig met anderen en dat levert niets op behalve dan dat we nog meer een interne strijd voeren. En de energie die we daarvoor gebruiken, kunnen we inzetten om onszelf te ontwikkelen. Boek dus elke dag een overwinning. Denk hierbij aan vroeger opstaan, gezonder eten en meer bewegen. Als je continu overwinningen behaalt, bereik je een mindset dat nu je stoutste dromen voorbijschiet.

If you realized how powerful your thoughts are

If you realized how powerful your thoughts are, you would never think a negative thought. De kracht van een positieve gedachte kent geen grenzen, terwijl een negatieve gedachte geen mogelijkheden heeft. Wanneer je deze potentie zelf ook ziet, veeg je direct de negatieve gedachten van tafel. En de poster helpt je om de kracht van de positieve gedachten te zien. Je leest namelijk steeds weer de tekst, daardoor denk je aan de keuze die je hebt. Daarnaast verteld de schrijver van het boek Think and Grow Rich hoe je een positieve mindset aanneemt.

Believe – Mindset Quotes

De laatste poster uit dit overzicht, maar met de krachtigste boodschap. Want een persoon gaat pas zijn of haar dromen bereiken als er 100% geloof is, niet 99%, maar de volle honderd. Hiervoor is herhaling de beste educatie. Ga maar eens terug naar het moment dat je leerde fietsen, eerst viel je op de grond en wilde je opgeven. Toch zette je door en reed op een dag fluitend de straat uit. En de poster is nu je trainingspartner om het geloof in je droom te kweken.

Hoe sterk is het geloof van je mindset?
Hoe sterk is het geloof van je mindset?

Wat vind je de mooiste Mindset Quote?

Je wilt een groei mindset ontwikkelen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Gratis Masterclass voor een positieve mindset

 Meer lezen over mindset?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *