NHA review – waarom deze opleider de beste lespakketten heeft

NHA review – waarom deze opleider de beste lespakketten heeft

Welkom bij onze NHA review. We vertellen je alles over dit opleidingscentrum en wat je eraan hebt. Zo hopen we je te inspireren om je kennis te vergroten.

Waarom schrijven we een NHA review?

Omdat we met een aantal vrienden zaten te praten over de mogelijkheden om verder te leren in je vrije tijd. Vervolgens zagen we een hele hoop opleiders, maar de opleiders uit Panningen komen wat ons betreft met de titel beste opleider naar voren. Het brede aanbod en voordelen zijn hiervoor doorslaggevend. Kortom: je slaagt bij de NHA!

Eerst bespreken we de krachtige punten van het lesaanbod

Alles is mogelijk

Welke volgende stap je wilt maken in je leven voor je carrière of hobby, daarvoor is een optie. Laten we er twee voorbeelden bij pakken om de breedte van de leerkansen aan te geven: Basisopleiding Verpleegkundige en Kinderverhalen Schrijven.

De een is bedoeld om een carrièreswitch te maken en de ander om de creativiteit de vrije loop te geven en te treden in de voetsporen van auteurs als Paul van Loon en Annie M.G. Schmidt. Oké, de uitgangspunten zijn verschillend maar de weg naar het erkende diploma/ Getuigschrift is hetzelfde. Hiermee zal een toekomstige werkgever van de verpleegkundige of auteur denken: zo, dit persoon is serieus bezig geweest, laten we ter zake komen.

via GIPHY

Je ontvangt het bewijsstuk dankzij deze route:

Gratis proefles en 15 dagen

Even gratis aankijken of het de juiste keuze is, is natuurlijk geweldig, want je zit niet vast aan kosten. Observeert dus tijdens de 15 dagen of de lesstof je aanspreekt en of deze scholing wilt voltooien. Vaak wel, de leerkans speelt perfect in op je wens om bijvoorbeeld een eigen webshop te starten. Bovendien word je gaandeweg de proefperiode steeds enthousiaster. 😉

Persoonlijke begeleiding

Professionals helpen je om de opleiding af te ronden. Een fantastische support, om een thuisstudie te behalen, is behoorlijk veel zelfdiscipline nodig. En eerlijk gezegd ontbreekt dat weleens bij ons allemaal. Iemand die je aanwijst wat je leerweg inhoudt is dan prettig. Daarnaast stel je zo gemakkelijker vragen dankzij de opgebouwde vertrouwensband. Nog even terug naar het punt zelfdiscipline, bekijk in deze video hoe je ermee van kweekt om uiteindelijk er grotere resultaten te verwelkomen met het thuis studeren. De insteek van de video is om je motiveren om te beginnen en dromen te transformeren in keiharde realiteit. Het persoonlijke begeleiding docent voorziet eveneens van feedback om je leerproces te versnellen.

Wat hoop je te vinden in de persoonlijke begeleiding?
Wat hoop je te vinden in de persoonlijke begeleiding?

Lesgeld terug garantie

Het slagingspercentage is het symbool van de succesvolle lesopzet van de NHA. Er zijn echter talloze redenen waarom de finish onbereikbaar is. Neem dit mee als geruststelling, je plant studeersessies in je vrije tijd met vele verantwoordelijkheden, zoals een baan, kinderen en een relatie. Tevens is iedere leven onvoorspelbaar. Angst om te falen voor de examens is onnodig, je probeert het nog eens met de gedachte in je achterhoofd: ze stimuleren me net zolang totdat het lukt. Een heerlijke gedachte voor de online schoolbanken in te stappen.

Combinatie met een fulltimebaan

Waarschijnlijk zit je fulltimebaan in je overweging, aangezien het toch iets nieuws is. We begrijpen deze redenatie en zochten uit hoeveel uur nodig is om een geslaagde opleiding bij te schrijven op je cv. Enkele uren per week. Dus de vrije avonden en weekenden vormen de fundatie van je motiverende toekomstperspectief. Daarnaast is het iets nieuws waardoor het af en toe lastig is om de concentratie te bewaren. De Volkskrant publiceerde een artikel met inzichten om de lessen te integreren in je dagelijks leven. Net zoals het doorspitten van Instagram en liggen op de bank voor een serie. Het komt uiteindelijk op doorzettingsvermogen neer. Daarvoor citeren we een uitspraak van Marie Cure als inspiratiebron:

Het leven is voor niemand van ons gemakkelijk. Maar wat dan nog, het is noodzakelijk om doorzettingsvermogen te hebben, en vooral zelfvertrouwen.

3 jaar lang je huiswerk insturen

De NHA wijst op de leercurve in plaats van op de deadline, met andere woorden: er zijn 1095 dagen om je oefeningen in sturen, daarop antwoorden te krijgen en weer verder gaan met modules doorlopen. Hiermee bouw je rustig aan een volgend hoofdstuk. Of zoals de Amerikanen altijd zo schitterend concluderen op wijze toon:

via GIPHY

Snel starten

Vergeet de startdatums van de scholen, jij begint wanneer je wil. Je meldt je aan en binnen enkele dagen is de eerste informatie in huis met de bijbehorende opdrachten onder andere. Elke werkdag wachten de medewerkers op je aanvraag om de laatste handelingen uit te voeren.

Dit is voor ons een belangrijk punt in de NHA review, je filosofeert nu over het inschrijven voor een opleiding. Als de inschrijving te traag is, daalt de urgentie en stel je het beginmoment uit. Hierdoor benoemen we nogmaals: wie zich vandaag opgeeft, is over enkele dagen bezig met een droom verwezenlijken.

In het slotdeel van deze NHA review focussen we ons op 11 redenen om bij dit instituut je capaciteiten uit te breiden:

via GIPHY

85 jaar ervaring

Als je besluit om je ergens je tijd aan te besteden, is het slim om het bij een geroutineerde partij te doen. De zogeheten kinderziektes zijn verleden tijd en de bedrijfsvoering is stabiel. Zo heb je een bevestiging van een blijvende speler in de markt.  En daarmee sta je in een lijn met eerdere studenten waarvan de meesten nu hun droom leven en de eerste stap zetten om dit punt te bereiken op de website.

Kwaliteitskeurmerken

NHA ontving van de bekende instanties de verreisde keurmerken om bij de club te mogen van officiële opleiders. Nu denk je misschien: waarom betrek in je dit in een NHA review? Een keurmerk houdt in dat officiële waarnemers naar de opdrachten, oefeningen en doorgroeiopties keken en testten en daaruit een accreditatie invulden op hun formulier. En hiervoor moet een lesbedrijf voldoen aan een aantal strenge eisen. Voor de studenten is dit alleen maar gunstiger, aangezien de medewerkers voortdurend innoveren om de voorwaarden te spiegelen aan hun les ideeën, daardoor woon je beter lesuren bij. Tevens kent NHA een prijzenkast met awards voor beste website. Je baant dus snel een weg door de website.

De voordeligste opleider

Uit onderzoek van Millian blijkt NHA de winnaar op het gebied van prijs en kwaliteit. Hiernaar zoek je waarschijnlijk in een NHA review, hierom tonen we het graag. In de research kwam overigens naar voren hoe positief de cursisten zijn over de opleidingen met een kwaliteitskeurmerk. En op deze titel te vieren, geeft NHA 50% korting op alles. Kortom: een van de vele voordelen om te verzilveren.

Gratis gids

Wellicht lees je een NHA review als slotakkoord van een bestelling of om de ideale scholing te achterhalen. Kort gezegd: je wilt thuis weer lessen bijwonen, maar weet nog niet welke specialisatie. Hiervoor is een gratis gids de perfecte uitkomst, omdat elk aspect is beschreven met bijkomende potenties op de arbeidsmarkt bijvoorbeeld. Hieruit maak je vanzelf een keuze, doordat je tijdens het aanvragen een richting selecteert, zoals taalcursussen, beroepsopleidingen en een eigen bedrijf starten. We weten het zeker, de gratis studiegids is jouw startpunt naar een volgende cursus. Je moet alleen nog even weten dat de studie bestaat. En dan is het een feest vol herkenning en zin om aan de proefles deel te nemen.

Ervaringen

Andermans verhalen vertegenwoordigen een gigantische waarde, zeker als het is overgedragen met een glimlach. We vonden een fantastische NHA review op het YouTube kanaal LiefsCarolien 👇

Bron: het YouTube kanaal LiefsCarolien

Gebruik de ervaringen van Carolien als voorbeeld, want ze:

 • Studeerde in 5 maanden af met een 8,9 al gemiddeld cijfer
 • Haalde veel plezier uit de studie
 • Bezit nu een diploma
 • De bezorger bracht na 2 dagen al het pakket
 • Ze laat de lesboeken zien
 • Licht haar leerstrategie toe

Benieuwd naar meer ervaringen? Op de website van Trustpilot liet honderden cursisten een recensie achter met een sterrenbeoordeling.

Digitale leeromgeving

Struinen door de digitale leeromgeving waar je verschillende afdelingen treft:

 • Lessen doornemen
 • Opdrachten uitvoeren
 • Vragen stellen aan je docent
 • Een mediatheek voor de downloads
 • Een jaarlang toegang tot e-bookbibliotheek met vele e-books en audiobooks

Bovendien is er een online motivatiecoach aanwezig om je voortgang bij te houden op een vriendelijke wijze. Geen strenge schoolmeester uit de jaren 50, maar een empathische ondersteuner die de kunst van het vak verstaat. Deze persoon is een beetje vergelijkbaar met de basketbal trainer Phil Jackson. Zijn levenslessen vertellen waarom hij sterren als Michael Jordan en Dennis Rodman maximaal liet renderen.

Wat ga je doen in de leeromgeving?
Wat ga je doen in de leeromgeving?

Eigen tempo

Onze daden bepalen ons, net zoals wij onze daden bepalen.

George Eliot

Nog een pluspunt om graag te belichten in de NHA review. De huidige tijd is gekenmerkt door een enorme haast. Daardoor raken steeds meer mensen overspannen, met een burn-out als gevolg. jezelf opjagen is dan ook keuze, waar jij voor mag bedanken. Houdt hierom je eigen tempo aan tijdens de leerperiode, dan verloopt het proces immers het gemakkelijkst en is het stresslevel verlaagd tot het nulpunt. Anders gezegd: je beschikt over zowel tijd als ruimte om de finish over te wandelen zonder op de klok te letten.

via GIPHY

Contact met medestudenten

Je bestelt zelf de cursus, toch is het contact met medestudenten eg prettig doordat:

 • Je spart over de opdrachten en examen
 • Steeds meer motivatie en discipline voelt
 • Inzichten verschaft door de verschillende standpunten
 • Gezamenlijke leermomenten inplant
 • Elkaar aanspoort om verder te pushen richting de aankomende module

Het mooiste om te beschrijven is de gelegenheid waaruit vriendschappen groeien. Ga eens terug naar de eerste ontmoetingen met je beste vriend(in). Waar was dat? Waarschijnlijk een school gerelateerde situatie. Oftewel: je breidt je vriendenkring uit met kiezen voor meer informatie opsturen.

Opstap naar een droomleven

Verbeelding is het krachtigste productiemiddel.

Pieter Klaas Jagersma

Je droomt ergens over, anders was je nu ergens anders aan het surfen op hert internet.

We verwijzen in de richting van Jagersma woorden, vanwege de ongekende potentie van je dromen. En daarbij ben je heel slim, omdat een cursus volgen kennis vergaren betekent en meer kennis houdt in om je droombestaan eenvoudig te vormen. Een meerderheid van de trainingen tellen een module ondernemerschap. Kortom: we wachten op je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Zet je het daarna in de reacties? Zouden we heel gaaf vinden. 😊

Hoe ziet je droomleven eruit?
Hoe ziet je droomleven eruit?

Gratis tablet of headset

Het masterlevel betreden is natuurlijk een stuk sneller te behalen als je de focus je wederhelft is. Een gratis headset of tablet zorgen daarvoor.

De tablet om actie ondernemen op scholingvak:

 • In de trein of bus
 • Op welke plekken waar geen computer is
 • In de wachtruimte voor de tandarts

En de headset

 • In een drukke ruimte
 • Tijdens een wandeling om de audiostof te herhalen
 • Voor het ontbijt om de dag ijzersterk te starten

Een cadeau dat je op de lange termijn rust en sterkere resultaten oplevert, je hoeft alleen nog te omarmen.

Het ideale lespakket

Vaak horen we uit de omgeving: de NHA review, helaas is er niets voor mij bij. Onzin. Wat je ook hoopt te leren, het kan.

Onthoudt dit overzicht om altijd terug te keren in Nationale Handelsacademie gebied;

 • Om je vmbo, mbo, havo of vwo te vervolmaken
 • Een bedrijf op te richten
 • De vaardigheden trainen voor een nieuw beroep
 • Verdiepen in een hobby
 • Een onbekende taal vloeiend spreken

Eindoordeel

We zijn razend enthousiast over het bedrijf en we adviseren om erbij aan te melden, omdat je jouw droom vervult in de toekomst

We sluiten af met de voor en nadelen:

 • Meteen stappen in lesmodules
 • Je vaardigheden bij de beste opleider
 • Slimmer actie ondernemen in digitale leeromgeving
 • Gratis een tablet of headset laten bezorgen
 • Altijd een geschikte cursus spotten
 • Leren op je eigen tempo en in je huis
 • Je dromen najagen
 • De goedkoopste prijzen ontdekken
 • Je voegen bij positieve ervaringen
 • Maximale support ervaren van een motivatiecoach

Het is enige nadeel is de lage levering. De medewerkers uit de supporthoek. Lossen dit echter adequaat op. Zo groei je zonder problemen.

Op welke opleiding valt jouw keuze?

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *