Online cursus omgaan met stress: verminder je onrust

Online cursus omgaan met stress: verminder je onrust

Inhoud

Wanneer een negatief gevoel je gemoedstoestand overneemt, bouw je vanzelf een ritme daaromheen. De online cursus omgaan met stress helpt, is vervolgens de oplossing om dit te veranderen.

Oorzaak van je stress

De voornaamste oorzaak van de problemen zijn de oplossingen.

Hans Andreus

Als de oplossingen niet beschikbaar zijn, schakel je een professional in om het te fixen. Zo zit het verdienmodel van bijvoorbeeld een fietsenmaker of schilder in elkaar. Toch kiezen we ervoor om ons hoofd vol te laten met onwenselijke gedachten, waardoor de interne cyclus steeds verder groeit. De online cursus omgaan met stress kent de handrem om deze gewoonte uit te schakelen, doordat je zowel leert op theoretische als praktische wijze. De cursus kost 57 euro.

Weg met piekeren

Sommige mensen zouden miljonair zijn als ze hun denkproductie verkopen aan een databedrijf. 😉

Nee zonder grap, piekeren brengt niemand verder en toch bestaat er een kans voor een sneeuwbaleffect. Daarbij bepaal jezelf wat je doet. Dat betekent gespannen of ontspannen. Dat geldt voor iedere situatie. Denk hierbij aan een vliegreis waarin de ene helft angstzweet produceert, terwijl hun tegenpolen zich verwonderen over het uitzicht met ontelbaar veel wolken.

Omdraaien

Stel: we zetten je op een stoel waaruit je staart naar een grauwe markt in een afgelegen stad, hierdoor daalt de treurnis ook bij jou in. Daarna verplaatsen we je met de blik op een hippe, bruisende en inspirerende stad. Met een getransformeerde je als gevolg. Echter deden we niets bijzonders, alleen nieuw licht brengen. Dit heet emotionele bestemming: het overnemen van de sfeer die je voelsprieten opmerken. Vergelijk het met een feestje: hoe kom je binnen wanneer de stemming al op zijn retour is? Waarschijnlijk eveneens gelaten.

Je docent wijzigt jouw manier van kijken richting bepaalde zaken in het leven. Vervolgens lach je als de zon in het kinderprogramma de Teletubbies.

Waarom we ons zorgen maken

Vanuit de evolutie is het verklaarbaar: een op ons afstromende beer is een gevaar en daarom planten we de reminder in ons achterhoofd om onszelf niet te laten verrassen. Echter is de beer en andere wilde dieren uit het straatbeeld verdwenen, maar ons software is hetzelfde gebleven, dus leggen we de aandacht op hedendaagse zaken met potentieel gevaar. Zoals feedback, vergelijkingen, kritiek en andermans succes. Het zet namelijk ons brein op scherp. De School Of Life maakte erover een inspirende video. Bekijk de informatie hieronder.

Transformeren

Een echte aanrader: het boek Man’s Search For Meaning geschreven door een Holocaust overlever. Les eruit: het maakt niet uit slecht je situatie is, er is altijd een optie om een optimistische houding aan te nemen, want kansen ontstaan na je kijkwijze afstellen.

En nee, leg jezelf niet langs meet een meetlat door dit verhaal, maar stop het in je rugzak als inspiratiebron. En onthoudt in moeilijke tijden: ik hoef niet per se zo te reageren, zoals ik nu de boosheid volg. De auteur verwoordde het zo:

Everything can be taken from a man but one thing: the last of the human freedoms—to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way.

Viktor E. Frankl

Korting

De reden voor deze online cursus omgaan met stress aan te prijzen, is omdat het de goedkoopste is op het kwalitatiefste gebied. Dus je bestelt het lespakket met de effectiefste lessen en laagste prijskaartje.

Daardoor:

  • Krijg je levenslang toegang
  • Pik je meteen resultaten op
  • Ontvang je gratis bonussen

En coacht de trainer je in een gratis sessie.

Kortom: je stresslevel daalt dankzij diverse methodes.

Het is aan jou om een startdatum te prikken en de online cursus omgaan met stress te bestellen voor 57 euro.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.