Persoonlijke ontwikkeling cursus: volg hier de beste lessen

Persoonlijke ontwikkeling cursus: volg hier de beste lessen

Inhoud

Voor iedereen die een persoonlijke ontwikkeling cursus wil volgen, hebben we goed nieuws: op Brein TV vind je verschillende lessen waarmee je op ieder aspect in je leven verder groeit. Daarom laten we in deze blog de kracht daarvan zien.

Wat is Brein TV?

Brein TV is een platform dat is opgericht door psycholoog Albert Sonnevelt en internetondernemer Tonny Loorbach, de twee heren troffen elkaar eens en het klikte meteen en hieruit ontstond het idee om hun gezamenlijke interesses, namelijk: ondernemen en groeien op persoonlijk vlak te combineren tot een bedrijf en daarbij werd de naam Brein TV. Dit is tevens de beste optie voor jouw vraag over een persoonlijke ontwikkeling cursus, omdat je voor 19.95 per maand diverse trainingen bijwoont, zo staat je progressie nooit stil. Klik daarom op de onderstaande knop om een kijkje te nemen bij de onderwerpen.

Het aanbod

We bevelen Brein TV ook niet zomaar aan, want het lesaanbod is indrukwekkend, dat komt door de vele trainingen die je kunt bijwonen. Denk hierbij aan je passie vinden, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, stoppen met piekeren en uitstelgedrag en betere keuzes maken. Ja voor maandabonnement ontvang je veel meer dan iedere andere persoonlijke ontwikkeling cursus, hierdoor hoef je niet meer verder te zoeken volgens ons.

Inspirerende sprekers

Alleen maar luisteren naar dezelfde trainers maakt het een beetje saai waardoor je de overeenkomst vervolgens opzegt. Brein TV is allesbehalve saai, ze organiseren iedere maand een bijeenkomst met iemand die iets vertelt over zijn of haar expertise, bijvoorbeeld over een burn-out omdraaien in een nieuwe levensstijl, je denkwijze te verbreden en effectieve gewoontes aanleren. Zo sluit je een bijeenkomst af met inspiratie door je hele lijf om je leven weer een stukje mooier te maken, een spreker overhandigt dus nieuwe inzichten aan je met praktische tips.

Naar welk onderwerp luister je graag?
Naar welk onderwerp luister je graag?

Gratis kennis

Door een abonnement te betalen, gaan de deuren van gratis kennisbronnen voor je open. In het geval van dit platform betekent dat een masterclass waarin de gesprekken gaan over daadkracht, dromen en geluk. En daarnaast lees je meerdere e-books kosteloos over zelfhypnose, angst zetten uit je leven, de rust bewaren in lastige situaties, mediteren, stilte in je hoofd vinden en leven in balans met Albert Sonnevelt als auteur. Zoals we al zeiden hij is een van de grondleggers van een leerzame persoonlijke ontwikkeling cursus, maar zijn verhaal is eveneens een aanmoedig om je leven te veranderen. Bekijk daarom een interview met Giel Bielen als interviewer in de onderstaande video:

Een gesprek met Albert Sonnevelt

Wie zich in de stijl van Albert Sonnevelt verdiept, treft vragen aan die je verder helpen, doordat de deskundige een kenner is op de gebieden waar sommige mensen vragen over hebben. In een video over de verantwoordelijk licht hij toe wie er achter het stuur zit van een stressreactie. Daarna springt er de volgende fase in beeld waar Sonnevelt bespreekt hoe je dit vraagstuk oplost. Dat doet hij ook in twee gratis coaching gesprekken met je, oftewel sparren met een expert die je meteen handvaten aanreikt.

Overal toegang

Eenmaal deelnemen aan een cursus voor persoonlijke ontwikkeling is natuurlijk leuk, het is echter nog veel leuker om te kunnen oefenen in de trein terwijl de werkdag bijna begint, op de iPad tijdens het bereiden van het avondmaal of voor een sportmoment in de kleedkamer. Het kan allemaal en daarin zit een ongekende waarde: op ieder moment kunnen werken aan vooruitgang. Dus een computer hebben of een laptop is geen verplichting, je pakt je smartphone erbij en start, het systeem is daarop ingericht. Dus op welke tijden en wijze werk je aan zelfverbetering?

Kosten

Om het rendement van het kostenplaatje aan te tonen, vergelijken we graag deze variant met een eenmalige training in een tabel:

Eenmalige cursusBrein TV
Een keer kennis opdoenMeerdere keren kennis opdoen
De leerstof moeten onthoudenDe leerstof kunnen herhalen
Geen herhalingenVoortdurend herhalingen
Een keer betalenMeerdere keren betalen
Contact eindigt met de trainersContact blijft met de trainers

Uit de vergelijking blijkt dat Brein TV op de lange termijn rendabeler is voor je ontplooiing, terwijl een instituut met een enkele training goedkoper is aan de start, maar minder oplevert na enkele weken, maanden en jaren.

Bovendien zit er ook 28% korting bij wanneer je betaalt op jaarlijkse basis.

Het grootste voordeel van Brein TV

De eerste voorwaarde voor de geestelijke ontwikkeling is zijn vrijheid. Ernest Renan

Het citaat van de Franse schrijver vormt voor ons het fundament om je te adviseren om een lidmaatschap aan te gaan bij de veelzijdige leerplek, je bereikt namelijk persoonlijke vrijheid dankzij:

  • Het najagen van je droom aan de hand van een passie
  • Blaken van het zelfvertrouwen
  • Je productiviteit steeds verder opschroeven
  • Altijd slapen als een tevreden vakantieganger
  • Je fitter dan ooit voelen

We zouden nog meerdere blogs kunnen volschrijven met de positieve uitkomsten voor jou, daarentegen zeggen we: luister naar de lessen, tips en ervaringen en boost je progressie vooruit, de echte groei komt vervolgens vanzelf, zo formuleert een andere cursist het als volgt:

Een absolute aanrader voor mensen die willen groeien.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.