Positieve mindset cursus: waarom deze masterclass het beste is

Positieve mindset cursus: waarom deze masterclass het beste is

Wil je een positieve mindset kweken? Dan is deze positieve mindset cursus echt iets voor jou. Want je leert hoe je negativiteit ombuigt naar positiviteit. Zo haal je meer uit het leven. In deze blog laten we zien wat je leert in de masterclass om je te inspireren.

Weg met negativiteit dankzij de positieve mindset cursus

In je hoofd heb je altijd twee keuzes om te maken, namelijk positief tegen aspect aan kijken of alles in een donker daglicht stellen. Met andere woorden: er is er is een kans om je denkwijze te veranderen en daar helpt deze gratis masterclass je bij. Hierdoor zult je geen klagerige houding meer aannemen of de inefficiënte gedachten volgen.

Vaker in de week

Het grote voordeel van deze gratis masterclass is dat er meerdere keer per week een online-bijeenkomst is waarbij je leert hoe je een positieve mindset ontwikkelt. Zo is er altijd een mogelijkheid om met deze stof aan de slag te gaan. Dus de redenen om je denkwijze onveranderd laten kunnen in de prullenbak. Tevens is het mooi dat je na je aanmelding meteen een uitnodiging ontvangt voor de eerstvolgende sessie, waardoor je amper hoeft te wachten om met je wens een praktische methode te omarmen.

Grip op je gedachten

Het leuke is dat je gedachten niet jou zijn. Anders gezegd: je mag ongewenste gedachten naar de uitgang verwijzen. Dit is een heerlijk moment omdat je vanaf dat moment geen waarde meer hecht aan een hersenspinsel. Bovendien train je zo richting de toekomst, aangezien je negatieve houding verdwijnt. Dat komt doordat je met een open houding de wereld bekijkt en daardoor steeds kans spot om vervolgens de horizon toe te lachen er is immers geen plek voor zeuren.

 Je verandert dus en daarmee is je leven heeft ineens een stuk leuker waardoor je dromen dichterbij komen.

Tegenslagen zijn kansen

Ook al zien wij tegenslagen als een definitief punt, Er bestaat altijd na een tegenvallend resultaat om de veerkracht te vinden en op zoek te gaan naar de beste uitkomst:

Winston Churchill zei: succes is niet het einde en falen niet fataal, het is de moed om door te gaan tot telt. Dit geldt ook voor jou omdat er een mogelijkheid voor je ligt om je wensen te buigen in de realiteit. Wees dus positief tegenover tegenslagen, het brengt je immers nieuwe inzichten waarmee je jezelf ontwikkeld tot een scherper, slimmer, veerkrachtiger en daadkrachtiger persoon.

Hoe leer je van je tegenslagen?
Hoe leer je van je tegenslagen?

Van negatief naar positief

Waar je je nu ook bevindt, positief denken schenkt het tegenoverstelde beeld van de werkelijkheid dan de zeurende tegenspeler. Wanneer je bewust bent van het feit helpt het om voortdurend te checken of je negatief of positief denkt, hiermee word je langzaam een persoon dat opgewekt in het leven staat en opgewekt het leven beschouwt. Kijk daarom de onderstaande video waarin een deskundige de kracht van opgewektheid uitlegt, dat is een les die je nu alvast kan leren om straks tijdens de gratis masterclass de grootste vruchten te plukken.

Basisovertuiging als leerpunt in de positieve mindset cursus

We kennen allemaal een overtuiging die ons helpt of juist tegenwerkt, denk hierbij aan vertrouwen op jezelf om een goed cijfer te halen of de nieuwe baan binnen slepen en twijfelen aan je eigen capaciteiten om een eigen onderneming te starten. Daarnaast zit deze vorm van redeneren al lange tijd in ons systeem. We kunnen echter er iets aan doen door dit vaste gegeven om te draaien in een flexibel aspect. Wanneer je dat doet krijg je vanzelf een schouderklopje en zegt dat je veel meer kunt bereiken dan je nu denkt. Kortom: bereid je alvast voor op een groot feest voor je innerlijke zelfpraat.

Omgaan met angst

Helaas Ben je na deze cursus niet verlost van angst gedachtes. Hierom train jij jezelf tijdens de lessen om met deze gedachten te verminderen. Denk hierbij aan je denkbeelden uitschrijven, er over praten met een vriend of vriendin, een podcast luisteren over psychologie en sporten om je hoofd op te ruimen. Dankzij zulke activiteiten merk je vanzelf dat angsten op de achtergrond treden en daarmee langzaam verdwijnen uit je systeem. Oftewel: je werkt aan een nieuwe strategie voor de lange termijn en de positieve mindset cursus waar we nu over schrijven is daarvan het startpunt.

Digitaal werkboek

Om de positieve mindset cursus soepel en succesvol te doorlopen is het slim om aantekeningen te maken, want zo kent de tips en tricks een vaste plek in je geheugen. Gelukkig overhandigen de docenten je een digitaal werkboek waarmee je bouwt aan een geheugensteuntje. Vervolgens zullen de oefeningen makkelijker verlopen omdat je de inhoud kent dankzij het zowel aan te horen als te noteren. Gebruik het werkboek van wegen de effectiviteit voor je leerproces. Het digitale werkboek mag je tevens houden en daarmee wordt het aanleren van een positieve gedachten versnelt.

Ervaringen van anderen over deze positieve mindset cursus

We raden de positieve mindset cursus niet zomaar aan, Aangezien we het beste aanbod aan je willen voorschotelen. We wisten dat deze optie het ideaalst was, toen we de reacties van eerdere cursisten lazen.

Daarin kwam naar voren hoe ze progressie boekten, om daarna hun wensen zien uit te komen. Een voorbeeld:

Dit is precies wat ik nodig had!

Conclusie

We kunnen door ons onderzoek naar de perfecte positieve mindset cursus concluderen dat de gratis masterclass de winnaar is en hopen we dat je hun lessen gaat volgen.

Om dit te onderbouwen hebben we drie redenen:

  • Je creëert een kersverse gedachtegang waar alleen de positieve varianten welkom zijn
  • Je ziet tegenslagen als een kans om te groeien
  • En je innerlijke overtuigingen zitten vol met zelfvertrouwen

Kortom: schrijf je in voor de positieve mindset cursus en je wandelt vanzelf in de mooiste richting.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *