Senang Masterclass review – je gaat je innerlijke kracht vinden

Senang Masterclass review – je gaat je innerlijke kracht vinden

Welkom, als eerste willen we zeggen: wat goed dat je er bent. Want de Senang Masterclass review helpt je om je energie de goede kant op te sturen. Zo gaat je leven compleet veranderen op een positieve manier. Ben je er klaar voor? We vertellen er graag meer over. 😊

Waarom schrijven we deze Senang Masterclass review?

Als je erover nadenkt om je te verdiepen in spiritualiteit is de Senang school van de docent Broer Rasta daarvoor de beste plek. Dat komt door het diverse lesprogramma dat samen met uiteenlopende voordelen 377,00 kost. Kortom: de beste en goedkoopste lessen gecombineerd.  

De kern van onze Senang Masterclass review: inspirerende leerpunten:

Je spirituele gaven

Dit is vergelijkbaar met het aanmelden voor een andere cursus, bijvoorbeeld piano spelen en je beseffen: dit is geweldig. Met andere woorden je opent een onbekende deur waar je doorheen stapt om een nieuw gevoel te omarmen. Vervolgens is er iets veranderd in je leven, namelijk de betekenis van je leven. Waar je eerst terugviel op de standaard activiteiten als een serie kijken, volg je weer de gemoedstoestand die je verder brengt om meer te ontdekken van de wereld. Een geweldige way of life. Eckhart Tolle geeft hierover een prachtige uitleg in de onderstaande video:

Je intuïtie

Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is minder belangrijk.

Steve Jobs

De huidige wereld kent drukke en beklemmende aspecten, waardoor je soms in de verdrukking raakt. Toch is je intuïtie altijd de leidraad waarop je kunt bouwen. De ingeving stuurt je immers in de beste richting voor jou. En wat je omgeving daarover zegt is onbelangrijk. Jij bent bewust van de ideale weg. Teal Swan legt uit welke positieve gevolgen je hieruit plukt.

We voelen Eindeloze energie

Energie is alles. Het is hetzelfde als brandstof dat altijd voorradig is als dat nodig is.  Er bestaat geen tankstation. Je hiervoor openstellen is voldoende. Daarna bezit je een methode om elke energiebron te gebruiken om je innerlijke voorraad aan te vullen. Hierdoor is alles een mogelijkheid voor je. En dat is heerlijk.

Je energie vindt de beste wegen
Je energie vindt de beste wegen

Het heilig licht

Het heilig licht gebruik je om je emoties om te draaien. Denk hierbij aan een lege instelling dat omslaat naar een houding vol positiviteit. Het telt simpelweg een techniek dat je verder helpt om deze transformatie door te maken. We benadrukken graag dat je bouwt aan een sterkere geestelijke gezondheid. Een groot pluspunt voor de rest van je bestaan.

via GIPHY

Ademhalingstechnieken

Pak ademhalingstechnieken erbij en je bereikt een hogere staat van bewust zijn. En dat is evenzeer logisch, want door beter te letten op je ademhaling ontstaat er meer ruimte om jezelf in te ontwikkelen. Vanuit daar kun je helderder nadenken en betere beslissingen nemen. Daardoor worden de negatieve punten vanzelf een speler op de achtergrond om langzaam te verdwijnen. Beter ademhalen betekent dus ook niet-werkende zaken afsluiten. Max Strom licht hieronder toe hoe ademen inspeelt op genezing.

De invloed van anderen door Energetische Verbindingen

De mensen waarmee je in contact staat, hebben allemaal hun eigen emoties. Het voelt daarom ook niet zo gek dat je daardoor beïnvloedt raakt. Zoals een klaagzang van een vriend(in) je topdag laat veranderen in een momentopname met volop donkere wolken. Gelukkig is er een weg om te bewandelen, waarmee je je geluksgevoel bewaakt. Oftewel: de ander is de ander en niet jouw referentiekader.

Hierdoor zul je je dichtbij jezelf blijven en de buitenwereld aanhoren, maar niet aanvoelen. Zo behoud je je controle over de energiestromen.

De sterkste heilige geometrieën

De heilige geometrieën vormen het fundament in je healings.

Zie het als een startpunt om te groeien op een bepaald gebied. In onze ogen zijn het ideale motivators, aangezien ze bergen met inspiratie brengen om voort te bouwen richting de toekomst.

Kijk in deze video wat voor je zelfontwikkeling je ondervindt met de heilige geometrieën. En ga aan de slag met deze werkingen. Ze zorgen voor meer inzichten.

Negatieve energie opzoeken

Chakra’s leiden je emoties in goede banen. En helaas is negativiteit daarin eveneens een factor. Niettemin is er een oplossing om je dag hierdoor verpesten, maar om de ongewenste bronnen te elimineren. Hiermee is het weer terug.

Reinigen van de negativiteit

Om jezelf voortdurend te plaatsen in de juiste plaatsen op geestelijk niveau is het belangrijk om voor en na een healingsessie de perfecte handelingen uit te voeren, waarmee en glimlach en rustig innerlijk verkeer een zekerheid is. Tevens bouw je hiermee aan healingsessies van het hoogste niveau. En dan behoor je tot een selectie gezelschap.

Jezelf beschermen tegen anderen

Ze lopen eveneens rond in jouw omgeving: mensen die zonder pardon over je grenzen heen stappen. Je hier tegen verzetten is onnodig. In het kort: je creëert zelf een mechanisme.

Je beschermt jezelf tegen negatieve invloeden
Je beschermt jezelf tegen negatieve invloeden

In balans zijn

Je chakra’s zijn constant bij je om jezelf het label senang toe te dichten. En helaas gebeuren er op een dag onverwachte zaken: hoofpijn, misselijkheid en gevoelens van eenzaamheid. Op zulke momenten is het slim om je cirkels te pakken en je innerlijk toestand leggen langs de meetlat. Doe je dit meermaals, dalen de klachten en is de Senang Masterclass een geweldige uitkomst. Dat is trouwens onze mening. Daarop komen we straks terug.

Ben je benieuwd hoe de chakra’s jouw leven aanvullen door gestructureerde te zijn en jezelf te onderzoeken? De volgende video dient alle antwoorden op.

We tonen 10 reden om de cursus aan te schaffen

Levenslange toegang als absoluut voordeel

Bij de meeste trainingen is de toegang geldig voor enkel dagen, weken of maanden. Gelukkig kent deze trainingsvorm een toegang voor de rest van je leven. Niet zomaar een bijkomstigheid, omdat Broer Rasta zelf een reis ondernam van dik 10 jaar om een meester te worden om healings te geven, te genezen, zichzelf beschermen tegen onbruikbare stromen van buitenaf en onafgebroken zielswerk te doen. Deze kennis ontvang je in 49 video’s verspreid over 7 weken. Wedden dat de jouw resultaten straks groots zijn?

Dagelijkse patronen overnemen

Broer Rasta voert dagelijkse patronen uit om maximaal te vergaren. Dit is een grote leerkans. Het dagelijks bestaan is hectisch en hoogstwaarschijnlijk stijgt de druk weer in je belevingswereld nadat je een lesmoment afsluit. Ons doel is om dit voorkomen, schrijf daarom de rituelen van Broer Rasta uit en oefen ze elke dag. Daarmee ontstaat er een automatisme en vervolgens spreek je net zo relaxed over je ontdekkingen als Millana Snow. Haar aantekeningen versterkten onze ambities om nonstop Broers Rasta schema te voegen ons ritme.

Wat voor dagelijks patroon wil je overnemen?
Wat voor dagelijks patroon wil je overnemen?

Community lidmaatschap

Als nieuweling is het prettig om contact te maken met andere mensen om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en support te voelen als het even anders loopt dan gedacht. De ondersteuning die je proeft is geweldig. Bovendien is het een inspirerende plek waar de ideeën voor meer ontwikkeling constant door de digitale ruimte zweven.

Met andere woorden: je denkt niet aan stoppen, dat blijkt uit de uitleg van Alyson Shane over de positieve kracht van een onlinegemeenschap. Oftewel: aan motivatie is geen enkel gebrek meer en het versterkt continu je leerproces op dit vlak.

De boodschap in de Senang Masterclass review: een senang leven wacht op je

Je bent hier en dat is goed. Geen commerciële insteek hier. We wijzen je echter op de optie om je leven te veranderen in een ogenblik. De lessen staan klaar en de leraar is de nummer 1 om je te begeleiden in een senang way of life.

Klik op de video 👇

En besef wat voor horizon er nog is en dat de wereld waarin je nu leeft betrekkelijk is. Anders gezegd: de training is er zodat je klimt in je spirituele groei om innerlijke vrede te accepteren.

Meteen beginnen na deze Senang masterclass review

Broer Rasta stelde een serie lesvideo’s samen waarmee jij eenvoudig. Daarnaast is er live hulp. Dit is voor ons de reden om de Senang Masterclass op te tekenen. De snelheid is van grote waarde. Bij de meeste cursussen is het een trage bedoeling. Waarbij eerst een klantenservice medewerker je bestelling doorvoert en dan pas start je met de lessen. Je begrijpt ook wel dat dan de wil om te starten is weggeëbd. Direct leren is een toppunt en voegen we toe aan onze argumenten om de training bij te wonen. Je spot in een minuut hoeveel kennis je verwerft voor een klein bedrag.

via GIPHY

Dagelijkse ondersteuning

Het geldt natuurlijk niet als volgt: de training bestellen en voor de rest moet de discipline uit jou komen. In je mailbox springt gedurende de 7 weken steeds weer een melding aan van een kersverse begeleiding in de video of audiovorm.

Zo ontwikkel je een houding dat consistent het spirituele pad inslaat en daarbij geen last ondervindt van een inconsistentie.

De begeleiding kweekt de spieren die nodig zijn om zonder moeite je levenswijze om te gooien. Eigenlijk is daar nu al sprake van doordat je overweegt om Senang bovenaan in je woordenboek te noteren. Wat een geweldige actie is!

via GIPHY

Geld terug garantie

Uit de cijfers is te merken dat haast niemand zich beroept op het geld terug garantie. Toch een kern van een online aankoop.

Binnen 7 dagen geldt deze optie om je bestelling te herroepen.

Het programma is samengesteld door een autodidact, iemand die het vak zelf leerde vanaf nul. Hij legde de route af die jij ook zoekt en tevens is het lesprogramma zo opgebouwd dat de leercurve de stijgende lijn pakt. En wat is er nou beter dan scholing mee maken van een zelfgeschoold persoon?

Kennis maken met spiritualiteit

Wellicht speelt het idee om al langer om je te verdiepen in het dit onderwerp in je hoofd. Of stond je voor het genre in de boekenzaak of bibliotheek. Allemaal passieve hersenspinsels waar weinig uitvoering aankleeft. Niet erg. Je aanmelding houdt tevens het verwelkomen van een coach in met een handleiding om de effectiefste weg te tonen van een spiritualiteit te beoefenen. De talloze voorbeelden wakkeren vanzelf het vuur in je aan om de vastberaden instelling steeds mee te dragen als een sporter met een droom om goud te veroveren op de olympische spelen. Ja, spiritualiteit is echt een eyeopener voor starters. Een betere eerste les is nergens te achter halen.

Ervaringen van anderen

Een conclusie is alvast te trekken: de Senang Masterclass is succesvol. Een lespakket is pas succesvol als de studenten lyrisch de studieruimtes verlaten. De recensies van voormalige studenten geven aan wat voor potentie bereikbaar is.

Zoals:

  • Ik ben weer in mijn eigen kracht gaan staan
  • Ik ben zo dankbaar dat ik van Broer heb mogen leren
  • Heb een hoop inzichten gekregen over mijn eigen leven
  • Wat een Wake up call

Deze ervaringen illustreren hoe je opvattingen kantelen in een positieve richting. Een blijvende koerswijziging.

We zagen de ideale leraar

Coaching is hot en daarom melden duizenden mensen zich aan met lesstof op het internet waarvan de meerderheid binnen korte tijd weer vertrekt. Broer Rasta is een unicum in deze trend. Hij is immers al jaren actief in cursusland en hielp honderden mensen om hun levenswijze om te gooien. Verder is zijn manier van aanpak divers, aangezien het een playlist, video’s en persoonlijke begeleiding kenmerkt. Hij support je om meer geluk te ervaren en de negatieve los te knippen uit je gewoontes. De man staat op een hoog level op het gebied van

Onze Senang Masterclass review: een conclusie

Ja! We adviseren je om te luisteren naar de docent en mee te lopen op zijn pad. Je ziet na enkele module de ongekende groeikansen om meer te genieten door bijvoorbeeld:

  • Je spirituele gaven te gebruiken
  • Negativiteit weg te sturen
  • Meer energie genereert
  • Een chakra inzet om jezelf te ontplooien

Tenslotte kan de prijs een nadeel zijn. Het bedrag van 377,00 is te voldoen in 3 termijnen. Daarbij deden we speurtocht langs de alternatieven. De overige instituten waren duurder en minder kwalitatief. 

Kortom: de Senang Masterclass is de beste plek om voorgoed kalmte te vinden

Een citaat van Broer Rasta ter afsluiting:

Een Senang leven wacht op je. ♥️

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *