Serieuze relatie vinden: leer het in de gratis masterclass

Serieuze relatie vinden: leer het in de gratis masterclass

Inhoud

Om een serieuze relatie vinden, moeten we onszelf tot de bodem kennen, aangezien we daardoor instaat om beter contact te maken met anderen. We schrijven over deze gratis masterclass die je leidt naar meer zelfkennis en een nieuwe liefde.

Het kan

We beginnen positief. Het maakt namelijk niet uit hoeveel teleurstellingen je al kent in de relatiesfeer, zolang je blijft reflecteren op je eigen gedrag, tref je vanzelf iemand die perfect in je leven past. Dat is de kern van de gratis masterclass: dat het startsein is op het aspect waar je graag gelukkig in wordt.

Dit is het juiste moment

Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment.

Boeddha

Je bent je ervan bewust dat je graag iets wilt veranderen aan je relatiestatus en dat is goed. De volgende stap is starten met de training, de trainer helpt je op weg om de gebeurtenissen uit het verleiden te accepteren en geen aan te schenken en de toekomst nog even uitstellen, die vul je straks vanzelf in. Je kent immers dan de beste stappen om je verbinden aan iemand.

Leer in de onderstaande video een van de belangrijkste lessen kennen:

Valkuilen

Helaas is niemand perfect, anders zochten niet zoveel op een serieuze relatie vinden. Daarentegen is de huidige positie waarin je nu verkeert een geweldig vertrekpunt, personen die zich aan een ander hebben verbonden denken vaak: mooi de buit is binnen, verdere ontwikkeling is niet meer nodig. Een foute redenatie. Een relatie is vergelijkbaar met hardlopen, je zult meermaals per week de hardloopschoenen moeten aantrekken om je conditie op peil te houden. Als je dit traject doorloopt, ben je hiervan op de hoogte en vermijd je deze fout. Eigenlijk ben je een bofkont. 😉

De eerste stap

We kunnen blijven schrijven over de beste manier om een serieuze relatie te vinden, maar het is het belangrijkst dat je de training bijwoont door je kosteloos in te schrijven. En nee dit doen we niet om je te pushen, integendeel zelfs. Je zoekt naar een kersvers hoofdstuk in je leven en daarbij helpt deze lesstof perfect. Vergelijk het met een gekneusde arm of een gebroken been, daarvoor bezoeken we ook een fysiotherapeut of het ziekenhuis, terwijl we blijven rondsjouwen met de vraag over een van de grootste thema’s in een mensenleven, kortom: starten is oplossen.

 Samen

Dat is het doel van deze opzet voor een serieuze relatie vinden, de coach tovert echter niet de ideale uit een hoge hoed. Zie het als een beurt door de wasstraat: je leert jezelf beter kennen, noteert wat je verlangt in een relatie en schetst zo een vergezicht met daarin de voorwaarden om met een persoon iets op te bouwen. Wellicht zit je nu te lezen met de gedachte: allemaal leuk, maar dit kan niet. Het bewijs ligt op tafel, duizenden anderen volgden deze manier met succes, het vergt alleen van een andere denkwijze, dat de deskundige je bijbrengt.

1,5 uur

Maak je geen zorgen, de masterclass duurt anderhalf uur. In onze ogen de ideale tijdspanne omdat je zo niet een hele avond of middag hoeft vrij te maken en je focus steeds aanwezig is.

Bovendien volg je de masterclass met andere cursisten, dus krijg je ook de tips mee die de expert geeft aan de overige leden uit de groep. Daarnaast is het een ontspannen aangelegenheid, met andere woorden: je logt in op je smartphone, computer of tablet en je doet mee. Geen droge stof, nee meteen aan de slag om een antwoord te grijpen voor jouw wens.

Digitaal werkboek

Tijdens het lesmoment ontvang je veel informatie dat vervolgens in delen in je geheugen kleeft, dus is het slim om het digitale werkboek te gebruiken om je aantekeningen te maken en vanuit daar te groeien, ook deze mogelijkheid gratis. Je betaalt nergens voor.

Weten waarom het nog niet eerder lukte

Je wilt natuurlijk het liefst door de kennisstof heen rennen om de tips te grijpen en je kersverse liefde te ontmoeten. Dit wordt pas een succes wanneer je snapt wat je in het verleden fout deed en hoe je dat in een volgende situatie anders aanpakt. Overigens bestaan er geen fouten alleen leermomenten

Ervaringen van anderen

Tot slot tonen we een ervaringen van een eerdere cursist om je te inspireren om je in te schrijven voor de gratis masterclass:

De masterclass gaf me inzichten en door de gedeelde voorbeelden herkende ik mezelf in de patronen.

Ervaring over de gratis masterclass

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.