Welk boek heeft je leven verandert?

Welk boek heeft je leven verandert?

Het boek Het Obstakel Is De Weg heeft mijn leven veranderd. Dit boek komt ook terug in mijn blog over de beste mindset boeken. Omdat ik leerde van dit boek dat er altijd nog mogelijkheden zijn ondanks tegenslagen.

Tijdens het lezen van het boek leerde ik altijd om door te gaan doordat de schrijver de levensverhalen beschrijft van inspirerende voorbeelden die tegenover hevige tegenspoed stonden. En door die verhalen zul je geïnspireerd raken om continu door te zetten en te denken in kansen. Met andere woorden: je ziet een tegenslag als een kans om te groeien.

Je kunt dit boek voor slechts 20,00 bestellen bij bol.com. Of bekijk hier een samenvatting.

Jochem

Jochem

Hi, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *