Welk boek heeft je leven verandert?

Iemand is aan het lezen

Het boek Het Obstakel Is De Weg heeft mijn leven veranderd. Dit boek komt ook terug in mijn blog over de beste mindset boeken. Omdat ik leerde van dit boek dat er altijd nog mogelijkheden zijn ondanks tegenslagen.

Tijdens het lezen van het boek leerde ik altijd om door te gaan doordat de schrijver de levensverhalen beschrijft van inspirerende voorbeelden die tegenover hevige tegenspoed stonden. En door die verhalen zul je geïnspireerd raken om continu door te zetten en te denken in kansen. Met andere woorden: je ziet een tegenslag als een kans om te groeien.

Je kunt dit boek voor slechts 20,00 bestellen bij bol.com. Of bekijk hier een samenvatting.

Samenvatting

Het Obstakel Is De Weg verandert het leven van veel mensen, omdat je anders tegen moeilijkheden aangaat. Het leven wordt dan een stuk gemakkelijker.

Is het een moeilijk boek om te lezen?

Nee, het is zeer makkelijk en toegankelijk geschreven.

Hoeveel bladzijdes zijn er?

256 pagina’s.

Is het een boek voor mij?

Als je je leven wilt veranderen door een boek te lezen, is dit zeker een boek voor jou.

Andere kennisbank artikelen:

Jochem

Jochem

Hi, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *