Yoga cursus voor beginners: leer de vaardigheden in stappen

Yoga cursus voor beginners: leer de vaardigheden in stappen

Inhoud

Een yoga cursus voor beginners moet je op een geleidelijke manier introduceren in deze wereld. Gelukkig is er een lesaanbod dat optimaal hieraan voldoet. We vertellen over wat dit voor jouw ontwikkeling betekent.

De beste optie

Het bedrijf Happy With Yoga is de opleider om mensen kennis te laten maken oefeningen voor geest en lichaam. Dat komt doordat de docenten naast een yoga cursus voor beginners ook een platform runnen waarvan duizenden yogi’s lid zijn. Met andere woorden: het punt waarmee je een voortvarende start kent. Meer weten over Happy With Yoga?

Check hun YouTube kanaal

De cursus kost 57,00 en telt een aantal kenmerken:

9 video’s

Daaruit bestaat het grootste deel van de yoga cursus voor beginners. Iedere video duurt gemiddeld een uur en daarin begrijp je welke houdingen de yogavarianten samen het landschap vormen. Erg handig, omdat je zo al een richting in kan gaan en daardoor maximaal je talenten benutten. Tevens kun je de video’s zo vaak bekijken als jezelf wilt, dus er is geen limiet. Dit speelt bovendien in op een werkwijze van het docenten duo: ontspanning vergroten.

De volgende video is daarvan een illustratie:

Gratis bonussen

 Er zitten een paar gratis bonussen bij die je op een eigen manier iets bijbrengen.

Filosofie

Waar velen een associatie bij yoga hebben van een sport, omdat het in groepen wordt beoefend, is het meer dan dat.

Want de filosofie achter yoga gaat over diverse routes die rust brengen. Je kan ze zien als een boekenkast vol met meesterwerken en wanneer je de behoefte voelt om jou te laten inspireren lees je enkele bladzijdes en stroomt de energie door je bloed.

Kortom: yoga is een verdieping op uiteenlopende niveaus en daarom raden we iedereen aan om een yoga cursus voor beginners te bestellen, je ontwikkeling staat namelijk nooit stil, ook als je een echte expert bent.

Tijd maken en discipline kweken

Vrijheid is een grote discipline.

We citeren de kunstschilder, vanwege het profijt dat met een gedisciplineerde levensstijl komt.

Stel, je doet na de yoga cursus voor beginners wekelijks een oefening van ongeveer een half uurtje.

Tijdens de eerste keren merk je amper vooruitgang en denk je: waarom ben ik hieraan begonnen?

Maar terwijl de kalender vinkjes aantoont van afgeronde sessies geniet je van het gemak waarmee je begint, de flow vastgrijpt en jezelf uitdaagt. Dit komt allemaal door consistentie.

Selen Yesilada verklaart hoe je een consistent ritme opbouwt met yoga.

Eigen grenzen opzoeken

Nee, je gaat gelukkig niet de strijd aan met vakgenoten uit je omgeving. Of je moet dit zelf willen natuurlijk.

Daarentegen stel je tijdens de yoga cursus voor beginners vast op welk level je talent nu ligt en wat voor skill je voor ogen hebt om naar toe te werken. Yoga is immers een fysieke bezigheid en daar horen dezelfde klachten bij als onder andere hardlopen als de grenzen worden gepasseerd zonder er klaar voor te zijn.

De 9 video’s en bonussen stimuleren je dus om rust af te trappen en langzaam de intensiteit uit te breiden.

E-book over de 25 belangrijkste houdingen

Deze yoga cursus voor beginners is eveneens een feestje, aangezien je een e-book krijgt met uitleg over de 25 belangrijkste houdingen. Zo heb je voortdurend naslagwerk bij de hand met tips om vandaag al een yogamat uit te rollen en een pose aan te nemen.

Daarnaast kun je de lichaamshoudingen constant verbeteren, dus een groeiproces zonder eind.

Verder is het een interactief werk, vanwege het vragen stellen aan de leraren via de mail. Dat geldt tevens voor tijdvak na het lessen bijwonen.

Tip van ons: schrijf een oefening uit om de lesstof op te slaan en direct toe te passen.

En daarbij horen deze uitkomsten:

Flexibiliteit en kracht

Ook dit is een natuurlijk proces, niemand kan jou binnen een dag transformeren in een persoon met een flexibel lichaam. Anders zou het wel een ongekend verdienmodel zijn. 😉

Anderzijds verandert dit weer nadat je handigheid zich beweegt voorwaartse richting. Dus de reden: ik meld me niet aan voor een yoga cursus voor beginners is uiteraard krachteloos.

En onthoudt daarbij, niks moet in een keer gebeuren. Zo denken de meesten tegenwoordig, echter is dat tevens de oorzaak voor een onsuccesvolle studietijd. Doorzetten is altijd de sleutel om jezelf te ontwikkelen.

Ademhaling

Een klein bruggetje naar Wim Hof. The Iceman beïnvloedde een docent en mag nu lessen organiseren in zijn naam.

Waarom zeggen we dit?

De ademhalingsoefeningen van Wim Hof en yoga vormen de basis om in een ontspannende modus te raken.

Met beide methodes ondervind je meer controle over je ademhaling en daardoor ervaar je diverse nuttigheden, een oefenvorm langer volhouden springt daar bovenuit.

En dan schetsen we geen situaties waarin je strijd om het slotstuk aan te tikken, integendeel zelfs. Gecontroleerde ademhaling houdt in: een groeiende glimlach.

We gaan verder met 9 redenen om vandaag nog het inschrijfformulier op te zoeken

Je hoeft niet lenig te zijn

We snappen dat vele starters verwachten dat lenigheid bovenaan prijkt op het voorwaardenlijstje. Maar niets is minder waar. We schrijven niets voor niets over een yoga cursus voor beginners. 😉

Vergeet alsjeblieft de YouTubers met miljoenen abonnees en een lenigheid om voor te applaudisseren. Grappig detail: we doen dat idem dito voor je.

Je moet alleen nog op dat punt verschijnen en daarvoor ligt een weg met daarop de tekst: start om groen licht te zien. Anders gezegd: soepelheid is een resultaat trainen, trainen en nog eens trainen.

Niet zweverig

 Toegegeven, dit dachten we toen we in groep 8 de gymzaal binnenliepen voor een workshop over yoga. Deze methode kent alleen praktische momenten, waardoor je haast zonder moeite progressie noteert zonder een pen te gebruiken.

Zweverig bezit alle tegenovergestelde kenmerken van praktisch bezigzijn.

De cursus is bovendien online, met dit gegeven bepaal jezelf in wat voor ruimte je een sessie opstart en een module doorloopt.

Ben je kortom een voorstander van een direct stappenplan?

Happy With Yoga is jouw adres om zonder lange lesuren je vaardigheden aan te scherpen en geen seconde verveelt te raken.  

Afvallen als mogelijkheid

Is afvallen jouw reden om yoga te zetten bij je activiteiten?

Oké, Nice.

Yoga is zowel in fysieke als geestelijke zin de wijze om af te vallen.

Gewicht verliezen is eenmaal niet alleen een kwestie minder eten gaandeweg een tijdsbestek. Je kan zo weer naar de supermarkt rijden en chips kopen en dan is eerdere verandering niets meer waard. Yoga versterkt bovendien je mentale kracht en daarmee haal je fruit uit de schappen in plaats van ongezonde producten.

Al met al een herstart om vanzelf een wens uit te voeren met duurzame energie.

Inspannen om te ontspannen

Mensen die liever lui dan moe zijn, aanschouwen dit als een negatief aspect, echter draag je alleen positiviteit.

Je moet daarbij denken aan een opdracht waar een deadline aan vast, niets lukte en je zei: ik kan beter opgeven. Je herpakte jezelf en vlak voordat de klok het tijdstip drukte je op inleveren. Hierna ontstaat er vreugde gevoelens dat even aanhoudt en je leidt naar relaxen te midden van hapjes en drankjes.

Yoga is eerst afzien, al verdwijnt zulke gemoedstoestand meteen na het bekijken van resultaten en die stapelen zich op.

Voor iedereen

Weg met het stigma dat yoga alleen door vrouwen wordt beoefend.

Heren ontdekken in grote getalen de opties om te bewegen.

Mogen we een klein geschiedenislesje geven?

Van oorsprong werd yoga alleen beoefend door mannen.

Twijfel je nu als man voor de in te schrijven vanwege bijvoorbeeld reacties uit je omgeving. Hecht alsjeblieft geen waarde aan zulke meningen. Echte vrienden en familie vinden deze keuze prachtig en je inspireert ze waarschijnlijk om de spieren te strekken op een nieuwe wijze.

Of mis je concrete voorbeelden?

Dat snappen we. Daarom we adviseren we te abonneren op deze kanalen.

Wees een inspiratiebron, zoals voor vrienden.

Je leven veranderen

Laat yoga jouw beginpunt zijn om krachtige invloeden te laten vloeien in de rest van je leven

Dat wil zeggen:

  • Beter slapen
  • Sterkere focus
  • Meer geluk gevoelens
  • Minder pijntjes 

Je vult in wat je uit yoga haalt. Dat kan bijvoorbeeld alleen de lessen bijwonen zijn of er een way of life omheen te creëren

Dit gaat overigens automatisch. Het enige wat je hiervoor doet, is een gevoel vinden waarmee je jouw dagindeling opnieuw samenstelt.

Yoga kan zo je leven veranderen

Binnen de mogelijkheden

Ouderdom, een handicap, het zijn de twee veelvoorkomende situaties waardoor een geïnteresseerde in yoga een stap terugzet en niet vol trapt op het gaspedaal.

Wat er mag spelen op fysiek gebied, uitstellen is nooit een argumentatie, nooit.

De oplossingen zijn immers talrijk. Je kneedt het oefenmateriaal zo dat een concept er uitrolt dat zit als een jas die je beschermt tegen regen, wind en sneeuw.

Een beperking is alleen een omweg die soms het enige pad blijkt te zijn.

Schuif de ontmoediging aan de kant, omdat een alternatief zichtbaar wordt na een mailwisseling.

Verkrijgbaar op ieder apparaat

De iPhone, een tablet, laptop en computer, het behoort allemaal tot de opties om verder te gaan met de yoga cursus voor beginners.

Om je inzichten te geven in talrijke opties beschrijven we per device een potentiële situatie:

  • De iPhone: tijdens een treinrit nog even de aanwijzingen nalopen
  • Een tablet: ideaal voor op de bank
  • Laptop: aan de keukentafel
  • Computer: op een vaste plek

Kortom: overal kun je een oefenmoment opstarten, al wordt het lastig in een treincoupe. Zet je vele apparaten hierom in als hulpmiddel om steeds betere bewegingen te maken je een expert te noemen.

Reviews

Even een aantal feiten:

Meer dan 4500 mensen volgden de cursus en nemen nu yoga mee in hun dagelijks leven.

Wat daaruit voortkomt, tonen we aan met dit voorbeeld:

Review over Happy With Yoga
Review over Happy With Yoga

Een intiemer inkijkje kan volgens ons niet. Proef je nu ook niet de wil om te beginnen?

Conclusie

Na ons onderzoek concluderen we met trots: wees hier om een yoga cursus voor beginners te bestellen.

We sluiten af met 4 argumenten hiervoor;

Andere yogi’s ontmoeten

De uitlegvideo’s roepen vragen op en is contact hebben vakgenoten prettig. Je krijgt na je aanmelding toegang tot het ledengedeelte. Stel je zelf even voor en de hulptroepen zijn behulpzaam om je te voorzien van inspiratie en motivatie.

Direct beginnen

Je gegevens kloppen, je selecteert een betaalmethode en er verschijnt een pop-up in je mailbox.

Een fantastisch aspect, je popelt om de stof op te drinken en wachten is dan geen fijne activiteit.

Tevens beschrijft een kenner een welkomstwoord en waar je op moet letten om de 9 video’s, bonussen en het ledengedeelte effectief te omarmen.

Geld terug

We zouden het ons amper kunnen voorstellen, maar constateer je binnen 30 dagen: dit werkt niet voor me. Dan stort het bedrijf de 57,00 euro weer op je rekening.

Start vandaag omdat de yogawereld wacht op je

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.