Yoga cursus – de manier met de beste lessen voor beginners

Yoga cursus

Een yoga cursus is een fantastische manier om deze hobby op te pakken en meer uit je dag te halen. En door de lessen te volgen, start je meteen goed en blijf je voortdurend oefenen met een topconditie als gevolg. We laten zien hoe je je maximaal ontplooit door de lessen als yogi.

Waarom een yoga cursus volgen een fantastisch idee is

Een cursus volgen betekent de lessen overnemen van een expert om ze vervolgens zelf toe te passen. Met yoga is dit zeker een slim idee. Waardoor moet je anders weten hoe je een perfecte houding kan aannemen? Een boek telt alleen maar plaatsjes, je kunt niet meteen vragen stellen aan de maker van een YouTube filmpje en verhalen in een podcast zijn vaak te abstract. Een cursus kent zowel de praktijk als de theorie, heeft twee docenten waarbij je altijd kunt aankloppen en maakt de informatie gemakkelijk waardoor je vandaag op de mat kunt staan.

via GIPHY

Bovendien ken je zo ieder aspect en daardoor:

 • Neem je makkelijker een houding aan
 • Haal je beter adem
 • Leer je meteen

Vooral dit laatste is belangrijk. Wanneer je met het leerproces start, raak je besmet met het virus en wil je verder leren. Yoga kent namelijk vele voordelen die jouw gezondheid stimuleren.

Er is echter een probleem. Typ maar eens yoga cursus in op Google en je komt erachter dat er een heleboel opties zijn.

Hoe ga je dan snel beginnen in plaats van alles bekijken en wikken en afwegen? Simpel. Door de training van Happy With Yoga te volgen voor 57,00. Dit zijn de experts van Nederland en kunnen je bovendien fantastisch helpen door hun eigen ervaring. Ze hebben namelijk zelf tientallen yoga trainingen gevolgd en weten dus wat jij nodig hebt.

Een ding is voor hun het belangrijkst: dat je op je eigen tempo kan leren. Hiermee behoud je namelijk plezier en leergierigheid.

Je kan nu denken: de naam Happy With Yoga komt me bekent voor? Dat kan zeker kloppen. Happy With Yoga is de autoriteit op het gebied van deze hobby. Zo hebben ze een eigen:

 • YouTube kanaal
 • Instagram
 • En blog

Verder verdiepen ze zich volledig in het onderwerp mentale rust door cursussen aan te bieden over mindfulness, minimalisme en een yoga platform bijhouden. Wil je liever yogalessen volgen op de lange termijn? Dan is het platform ook een slimme keuze. Maar als je iets hebt van: ik ben een beginner of ik wil graag de basis leren, is het programma van Yoga Stap voor Stap de perfecte mogelijkheid. Je leert namelijk om sterker te worden, flexibeler en gezonder te zijn. Daarnaast word je ook nog gelukkig. Deze yoga cursus is dus de beste om te volgen.

De reden waarom deze yoga cursus is gemaakt zal je aanspreken

Melanie van Happy With Yoga

Rolf en Melanie. De gezichten achter Happy With Yoga zochten toen ze zelf nog beginners waren naar goede online lessen om hun vaardigheden op de mat verder te ontwikkelen.

Gelukkig voor de yogawereld namen ze zelf het initiatief in handen. Tegenwoordig hebben meer dan 4500 yogi’s hun cursus gevolgd en worden mensen vaak naar ze doorverwezen. Hierdoor hoeven mensen niet meer te googelen met de vraag: hoe kan ik het beste beginnen met yoga? Het antwoord daarop is volgens ons deze yoga cursus. Dit kunnen we aantonen aan de hand van statistieken:

 • De prijs is 57,00. Geen dure prijs om je kennis te vergroten
 • Duizenden mensen volgden deze cursus al en lieten een lovende recensie achter
 • Happy With Yoga is daarnaast ook een grote kennisbank waar je voortdurend iets nieuws leert
 • Je leert alles over yoga. Dus niet alleen enkele houdingen. Nee. Het gehele pakket. Straks zie je wat het gehele pakket inhoudt. Een ding kunnen we alvast verklappen: het wordt genieten.

De kern: toch wel de houdingen

Je wilt aan de slag met yoga om betere houdingen te leren. Je wilt immers niet telkens willen afvragen wat nou de volgende handeling is om te doen. Bekijk de onderstaande video om te zien wat de houdingen zijn die je voornamelijk leert.

Zo kun je na de cursus beter moeilijkere houdingen aannemen.

Je begint dus op een rustige manier om yoga een vaste plek te geven in je leven. Daarna wordt het steeds leuker. Je plukt dan deze voordelen door je keuze voor een yogacursus. Hiermee groei je alleen maar en dat heeft weer effect op je houding in het leven: je lacht meer.

Dit zijn de voordelen die je meepakt.

Beter ademen

Onze ademhaling is de motor van ons lichaam. Als we het vaker zouden doen, zouden we meer energie overhouden, minder last hebben van stress en een scherpere concentratie eraan overhouden. Het is bovendien ook nog eens erg gemakkelijk: je begint er gewoon nu mee. Je ademt al de gehele dag.

Rolf toont aan hoe een bewuste ademhaling een yogasessie op een positieve manier stimuleert.

Door te letten op je ademhaling haal je veel meer uit een yogaoefening

Je bouwt innerlijke kracht op

Heb je nu het gevoel dat je niet zoveel kracht hebt en bijvoorbeeld makkelijk opgeeft? Dan is yoga al helemaal een aanrader. Laten we eerst benadrukken: yoga is niet gemakkelijk. Je gaat situaties meemaken waarin het ongemak de boventoon voert. Hier moet je even doorheen. Daarna wordt het allemaal eenvoudiger en fijner. Deze journey is een prachtig voorbeeld van hoe iemand haar zelfvertrouwen kan vergroten door aan de slag te gaan met yoga.

Yoga verandert je als mens. Probeer daarom eens een jaarlang yogaoefeningen te doen om je innerlijke kracht te zien groeien.

Op je eigen tempo

Je bepaalt wanneer je de lessen uit de yoga cursus oppakt. Ze staan immers voor je klaar zodat je ze elk moment kunt aanklikken. Het beste is om de instructies te volgen tijdens een vrije avond of dag. Zo bouw je een ritme op dat je hele leven bij je blijft en je hoeft niet eens een rugzak ervoor mee te nemen. 😉

Als je echt een yoga cursus wilt volgen, kun je er ook tijd voor vrijmaken

Bewegen linken aan ademhaling

Je kent nu de kracht van ademhaling. Je moet beginnen met een oefening als je de energie voelt stromen door je lijf. Net zoals je het ijzer smeedt als het heet is.

Door op dit proces te letten, kun je jezelf uitdagen om langer in een bepaalde positie te blijven staan. Je energielevel is immers heel hoog, waardoor je niet overweegt om te stoppen maar zeker weet: ik ga door.

Adriene verteld wat ademhaling doet met de effectiviteit van een oefening. Je ziet daarbij hoe ze eerst rustig ademhaalt om vervolgens meerdere minuten ingewikkelde poses vast te houden. Dit kun je dus ook bereiken door eerst een goede hap adem te nemen.

Verschillende yogaseries

Het leuke aan deze yoga cursus is het diverse programma. Yoga is immers erg breed. Enkele stromingen zijn: Nidra en de Chakra’s. Je gaat dus leren over fantastische onderwerpen die je inspireren om je volledig toe te wijden. Hiermee wordt yoga bovendien ook niet saai. Je kunt je immers constant verdiepen in iets nieuws.

Zo maak je bijvoorbeeld kennis met de zonnegroet

Ontspannen

De Britten hebben niets voor niets het spreekwoord: hard choices easy life, easy choices hard life.

Yoga staat namelijk voor een leven waarin je:

 • Gezonder bent
 • Meer beweegt
 • Fitter voelt
 • Minder stress hebt

Je kunt dus ongezond leven, onvoldoende bewegen, moe voelen en steeds gestrest zijn als je niet aan yoga doet.

We kunnen je een ding verzekeren: de kwaliteit van je leven gaat er drastisch op vooruit als je besluit om met yoga te beginnen.

Yoga zorgt ervoor dat je je fitter voelt, vaker beweegt en je minder zorgt maakt

Het lespakket bestaat hieruit

9 lessen voor beginners

De 9 lessen voor beginners bestaan uit de basishoudingen voor beginners. Hierdoor weet je meteen hoe een houding in elkaar steekt en begin je eenvoudiger. De 9 lessen zijn daarbij onbeperkt beschikbaar en te zien op elk apparaat. Dus als je denkt tijdens een visite: ik wil bezig zijn met de lessen kan dat. Dit is het belangrijkste deel. Je kent hierdoor de stappen om te beginnen. Zo ga je bijvoorbeeld niet over je eigen grens waarmee je blessures kunt veroorzaken.

Gratis e-book met de 25 belangrijkste houdingen

Er is een lijst van houdingen die altijd kunt gebruiken. Daardoor kun je altijd doortrainen. Er is immers altijd een reden om je in te lezen in een houding.

Je kweekt met de 25 belangrijkste houdingen een vaardigheid waardoor je sneller de overstap maakt naar bijvoorbeeld een hogere intensiteit.

Je weet dus zeker dat je ontwikkeling nooit stilstaat. En dat is een groot voordeel van deze yoga cursus: je klaarstomen voor een nieuwe hobby waaraan je nog talloze jaren plezier doorkrijgt.

Bekijk deze video om een beeld te krijgen van de belangrijkste houdingen.

De filosofie achter yoga

Even een kleine uitleg: yoga is niet zomaar iets. Het is een way of life. Achter yoga zitten verschillende denkwijzen die je kunt meenemen in andere gebieden van je leven.

Lees in deze blog hoe inspirerend yoga is.

Samengevat staat de yoga filosofie voor:

 • Je kunt nu al gelukkig zijn
 • Door consistentie haal je het maximale uit datgene waar je nu mee bezig bent
 • Je bestaat niet alleen uit vlees en bloed. Dus moet je jezelf op verschillende manieren voeden
 • Door goed te ademen, bereik je je superpower

Door yoga ga je op een bewustere wijze leven

Video’s met uitleg over de randvoorwaarden

Je kunt pas goed yoga oefeningen doen als je weet:

 • Hoe je moet ademen
 • Waar je de tijd vandaan haalt
 • De discipline creëert om voor lange tijd bezig te zijn
 • En stoppen wanneer je over je eigen grenzen heengaat

Als je dit weet, wordt yoga een groot feest. Je moet deze skills alleen nog ontwikkelen. De docenten hebben daarvoor enkele strategieën.

het programma van de online cursus: Yoga voor beginners

Wat vinden eerdere cursisten van deze cursus?

De reacties zijn ontzettend positief. Deze drie reviews vertellen het hele beeld.

De reviews over de online cursus: Yoga voor beginners

Uit de recensies blijkt:

 • De oefeningen pittig zijn maar wel goed te doen
 • De cursisten meer rust ervaren
 • Hun levensstijl veranderen en gezonder gaan leven
 • Beter kunnen slapen

Door yoga verlaag je je stresslevel en leef je gezonder

Waarom zou ik deze yoga cursus volgen?

Er zijn natuurlijk vele alternatieven om je bij aan te melden. Echter is dit de beste keuze voor jou.

Omdat:

 • Het de beste en goedkoopste cursus is door de prijs van 57,00
 • Duizenden yogi’s je voorgingen
 • Je je kan aansluiten bij een grote community
 • Je de cursus kunt volgen op ieder apparaat
 • De docenten erg inspirerend zijn
 • Je toegang hebt tot de lesstof voor de rest van je leven

Conclusie: het is de beste kans om inspanning en ontspanning met elkaar te combineren

We leven nou eenmaal in een druk tijdperk

 • Waar velen veel stress hebben
 • Mensen moeilijk een balans vinden tussen werk en privé
 • En weinig tijd hebben voor zichzelf

Hier worden we een beetje ongelukkig van.

Dus zeggen we: je denkt erover na om een yoga cursus te volgen, doe het dan bij Happy With Yoga.

Want:

 • Je leert wat de beste houdingen zijn
 • Je leert het niet in een grote zaal maar gewoon thuis
 • Jouw eigen tempo is het belangrijkst
 • Je krijgt meerdere gratis bonussen
 • Het is de beste manier voor beginners om te starten met yoga

En tot slot zijn dit de voordelen van Happy With Yoga:

 • Je kunt verder gaan met leren door het platform
 • De docenten plaatsen veel video’s over yoga
 • Ze begeleiden je op de manier zoals jij dat wilt
 • Je kunt binnen 30 dagen het aankoopbedrag terugvragen
 • Je begint direct
 • Ze hebben sessies gegeven bij grote bedrijven

Daarnaast waren Rolf en Melanie ook ooit eens beginners en wisten ze een klein beetje van yoga. Hierdoor weten ze perfect wat jij nodig hebt om te beginnen met yoga of er nog beter in te worden. Het zijn dus echte ervaringsdeskundigen die je perfect kunnen helpen.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *