Zelfvertrouwen cursus online: dit is de beste en goedkoopste optie

Zelfvertrouwen cursus online: dit is de beste en goedkoopste optie

Een zelfvertrouwen cursus online is het begin van een nieuwe manier om naar jezelf te kijken. Hiervoor vonden we een optie die het beste is en wel hierom.

Waarom zou ik deze online zelfvertrouwen online cursus volgen?

Omdat het een veelzijdig programma is. Dat betekent positieve gevolgen, in een stappen een ander zelfbeeld scheppen en gratis e-books om je ontwikkeling te stimuleren. Kortom: er valt veel te genieten.

Bovendien krijg je levenslange toegang tot de lessen en 70% korting, dankzij de prijs van 47,00

We trappen af met de positieve gevolgen

Blijvend zelfvertrouwen

Een belangrijke sleutel tot succes is zelfvertrouwen. Een belangrijke sleutel tot zelfvertrouwen is voorbereiding.

Arthur Ashe

Een vaste zelfbewustheid is als een sterke boom: hoe hard de wind ook waait, hij verliest nooit zijn plek in de grond en bouwt daaruit aan sterkere wortels. Op menselijk vlak houdt dat een geloof in eigen kunnen in. En daaraan ga je werken aan de hand van verschillende oefeningen, met een doortastendheid van Winston Churchill. De voormalig Britse premier voer namelijk een eigen koers in een periode waar de golven steeds heftiger en groter werden, zonder directe steun uit het kabinet. Laat je daardoor inspireren door hem.

Jezelf accepteren

Deze tijd helpt ook niet mee, de reclames, influencers en bladen tonen aan ons het perfecte plaatje, maar er bestaat geen definitie van perfectie. Dus je schrijft zelf een omschrijving daarvoor. Hierin ben je vrij om je eigen waarden op te schrijven. Vervolgens ontdek je jouw kwaliteiten, want je meet je met niemand anders meer en dat geeft rust in de bovenkamer. Daarbij is minder goede periodes ook goedkeuren het tweede ingrediënt voor zelfacceptatie, aangezien je dan weet: ik kom hier sterker uit, een stap terug, helpt me om er twee vooruit te zetten.

Accepteer je jezelf?

Je grenzen aangeven

Iedereen ziet jou op zijn of haar manier. Hierdoor ontvang je een stroom aan adviezen. Ga bijvoorbeeld weer studeren, is het niet tijd voor een relatie, zoek een leukere baan of sluit je aan bij een toneelgroep. Allemaal leuk zulke raad, toch koop je daar niets voor. Het gaat immers erom wat belangrijk is voor jou en niet volgens de maatschappij. Dit is eigenlijk de kern van de Apple-campagne Think Different uit 1997, want de hoofdpersonen uit het spotje hadden iets gezamenlijk: een eigen plan uitvoeren en nee zeggen tegen het onbelangrijke in hun ogen. Ze waren immers verzekerd van hun zaak. Bekijk het wereldberoemde materiaal hier.

Stoppen met zelfkritiek

Wees een beetje lief voor jezelf, het zou zomaar de perfecte slogan zijn voor een bedrijf dat heerlijke taarten verzorgd. Echter kraken we ons voortdurend af, doordat:

 • We willen voldoen aan een prestatienorm
 • Steeds naar meer willen streven
 • Anderen met een negatieve mening klaarstaan

Vervolgens nemen we deze rituelen zonder moeite over. Maar dat hoeft niet. Carl Jung herinnert ons hieraan:

I am not what happened to me, I am what I choose to become.

En in een positieve keuze is geen plek voor zelfkritiek.

De zelfvertrouwen cursus online bestaat uit de volgende stappen:

Analyseren

De een blaakt van gedurfdheid, terwijl de ander continu verder wegkruipt. Je leert wat de reden van de reacties is, wat beslistheid betekent voor het leven en wat het oplevert op de lange termijn. Om terug te keren naar de woorden van Jung: je slaat een richting in tijdens het leven met het roer in je bezit. Hierdoor trek je makkelijk een volgend plan. Met andere woorden: niets is permanent en je bouwt vandaag al aan een frisse levensstijl. Handig is een zelfvertrouwen cursus online niet?

Ontdek

Als ik ontdek wie ik ben, ben ik vrij.

Ralph Ellison

Goed nieuws: je bent ook vrij na de zelfvertrouwen cursus online. Dat komt door het kijken van de beïnvloeding vanuit je omgeving, wat je toekomst je brengt, wat je goed kan, waarom je nu moet stoppen met jezelf vergelijken en afhankelijk opstellen. En een ontdekkingsreis is een domino-effect, aangezien je vaker een aspect over je eigen karakter uitpluist. Daarna ontwikkel je meer talenten op dat terrein. Je traint dus de mogelijkheden in plaats van de belemmeringen.

Ontwikkeling

In elk vakgebied is jaren van toewijding een vereiste om een expert te worden. Geen zorgen: je plukt meteen de eerste vruchten na de eerste lessen. Neem je eens je favoriete kunstenaar, schrijver, artiest of sport. Allemaal ontplooide ze zich dankzij een continu leerproces. Dit houdt ontwikkeling op persoonlijke vlak in:

 • Meer op je gevoel vertrouwen
 • Hoe er een positieve flow ontstaat
 • Meer ruimte voor een glimlach
 • Door een truc elke dag trots zijn op jezelf
 • Waarom je moet doen wat je leuk vindt

Reviews

Nog een reden waarom dit de beste optie is: de ervaringen van anderen. Dat blijkt uit de reacties met groeipunten als:

 • Lekkerder in m’n vel zitten
 • Eyeopeners
 • Ik voel me bevrijd

Zoals je toekomstige trainer het zegt: succes gegarandeerd

3 gratis bonussen

Gratis bonussen staat voor meer kennis over:

 • Inzichten in je kracht
 • Volg je eigen weg
 • Je bent prima zoals je bent

Veel waardevolle tips ineen

Prijs van anderen

We letten natuurlijk op de prijs toen we zochten naar de beste optie. Vervolgens concludeerde dat dit aanbod de goedkoopste is onder de kwalitatiefste aanbieders. Het scheelt gemiddeld 20 euro.

Conclusie

Levenslange toegang, leren in je eigen tempo, de praktische lessen en inzichten en oefeningen zorgen ervoor dat we aanraden: volg deze cursus, omdat het je een onbegrensd zelfbeeld geeft, met schitterende progressie als gevolg.

Daarbij is de prijs van 47,00 een koopje vergeleken met de reguliere sessies.  

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

We willen onszelf iedere dag ontwikkelen. Daarom schrijven we over de mogelijkheden, zodat je vandaag groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *